Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resocjalizatorka kapci i ozi

Szukam moich podopiecznych Kapci i Ozi

Polecane posty

Gość Resocjalizatorka Kapci i Ozi
ale zaraz lece niestetyk Mam duzo kuuuulezanek,ale Was też upchne;) Co macie na obiad dzis?

Ja mam znow pierozki a Ozi to nie mam pojecia, bo od rana nie mam z Nia kontakta:( Resocjalizatorko, a jak jestes juz po pracy, to pewnie nie masz czasu tu wpadac? Ale my nie chcemy byc nigdzie upchane, my wymagamy stalego dogladu:(

Po ostatniej akcji w kaftany je pozapinali i śliniaki pozakładali, bo tak sie bidule pluły :D

;) będziecie doglądane,spokojnie;) A Wy nie ma cie duzzooooooo kuuuulezanek u siebie? Ja po pracy to czas z narzeczonym spedzam:) Co Ty stale te pierozki jesz?;>

hej Dzina30, pamietam Cie z mojego postu- konkretnie z tego " do Ozi i smierdzacych Kapci". chyba dziewczyny na dobra droge sprowadzilysmy;] Pozdrawiam:)

kapuscianego kotleta robili w green way. ale wydaje mi sie,ze sie mieli kapuste ugotowana, z jajkiem miesza,obtacza w bulce i gotowe:)

Dzina30 czesc, napsiz do mnie na gg i dalej wyzwij mnie od suk bo mi nudno:) Mama pomrozila i mi odgrzewa:) A to Ty prawie juz jetses Malzowinka:D Pozdrów swojego Narzeczonego i powiedz Mu, ze ma Skarb Powiedz Mu tak: Szanuj co masz, bo to Skarb najwiekszy

ok, przekaze:) jeszcze nie Małżowinka, ślub w trakcie realizacji, ale juz wszystko praktycznie zapiete na ostatni guzik:) a Wy jak tam w sprawach sercowych?

chyba beede musiala zaczernic nicka bo jeszcze ktos sie pode mnie podszyje i glupot nawypisuje

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nie podawaj swojego gg w siec- no co Ty. potem wlasnie tak bedzie Dżina30- odpusc Dziewczynom, wyzwiskami jeszcze nikt nic nigdy nie zdzialał. To ja lece na obiadek, do przeczytania:)

Przyznaje, ze to gg zalozylam na potrzeby tamtej nieszczeslwiej sytuacji i podalam je celowo na forum, zeby Zuzylasce podawac informacje:( Wiec to, ze napisala do mnie to ok, miala prawo, skoro podalam;/ Ale od suk to juz mogla mnie nie wyzywac Bo to juz bylo po tym jak przeprosilam i zrozumialam blad:)

Gość Resocjalizatorka kapci
juz po obiedzie-niedobry byl;(

a widze ze z Ciebie poetka;d

no bo nalesniki byly gumiaste i mialy sladowe ilosci sera wiesz,ze ja zawsze tak mam? jak idziemy do restauracji i cos zamwiamy z narzeczonym to moje zawsze jest niedobre! dlatego zamiawiam bez przerwy te same,sprawdzone dania. porazka;/

heeheh u mnie dokladnie to samo Kiedys pojechalysmy z Ozi do Krakowa na ciuszki i poszlysmy do kfc i zamowilysmy takie pudeleczko z kurczakami roznego rodzaju, cola , frytkami i salatka. Wczesniej tego nie jadlysmy, a w tv tak rekomendowali, ze skusilysmy sie. Bylo syfskie, wiec dla zabicia smaku poszlysmy na sprawdzone czikenki z maca, a potem na lody. Lody oczywiscie syfskie, bo neisprawdzone. Jak wychodzilysmy zapachnialo nam jakims egzotycznym zarciem, ale stwierdzilysmy, ze juz nie kusimy losu, bo znow bedize niewypal

niech zgadne- te kurtczaki z kfc to triobox czy cos w tym sensie? kolezanki tez sie na to skusily i do dupy, zwl jeden sos podobno porazka. A lody z mc jadlyscie? ja uwielbiam z polewa toffi ale żem ostatnio zaszalała;) i podwojna polewe wzielam-myslalam ze zwymiotuje,takie slodkie to bylo;( A Wy z Ozi widze czesto na zakupy jezdzicie, to moze doradzicie czy Waszym zdaniem ciuchy z Reserved sa ok? bo ja zauwazylam,ze sa zle uszyte ,zwl spodnie

to pewnie te pierogi z miesem wcinasz:D a bym zjadła sobie lasagne albo canlloni...mmmmmm

tak tak to byl ten tribox na rysunku wyglada na wielkie podelko wiec wzielysmy na spolke a dali nam takie male, a w nim 2 nozki niby pikantne i 2 niby normalne, takie wstretne, ze szok, na jeden gryz, niedopiecozne jakies, frytki malutkie, gorsze niz te z maca,w ogole nie chrupiace, w saltce za duzo chrzanu. moim zdaniem z Reserved sie nie oplaca, za szybko sie rozciagaja, maja fajne wyprzedaze tam, ale ladnie to na czlowieku wyglada tylko do pierwszego prania, przewaznie sa tam spodnie z lnu itp ale moim zdanie msa niezbyt dobrze skrojone

mniam mniam, sphagetti, pychaaaaaa Ja robie dobra lasagne i canelloni;) tylko dużo roboty i czesto mi sie nie chce Chcielismy isc dzis do kina,tylko nie wiem na co. Archiwum X jest w kinach,wyobrasza sobie? że też mulder i scully sie jeszcze nie rozpadli:)

ano chcialam:) a jak pracowalas w mc to powiedz,rzeczywiscie tak syfnie to zarcie tam robia? ze do shake dodatki od Panow itp? bo jakos nie chce mi sie wierzyc...

jade po pracy na trening do fitness klubum, a tak goraco:(