Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resocjalizatorka kapci i ozi

Szukam moich podopiecznych Kapci i Ozi

Polecane posty

Ja moge sie wypowiadac tylko za 2 mc donki, bo byly 1 wlasciciela i mnie przenosili raz tu, a raz tu. Wszedzie bylo strasznie czystko, jak sie czlowiek dotknal w czapeczke, to musial isc rece myc, mieso wyciagane szczypcami itp. Jedynie jak np po pol godzinie hamburger np powinine byc wyrzucony, bo za dlugo lezla w bibie, to go nei wyrzucali, bo za duze straty bylyby. Co do dodatkow, to mam nadzieje, ze nocna zmiana byla w porzadku:D

Gość Resocjalizatorka kapci
hehehe,uspokoilas mnie:) Ozi- witamy! co Ty tak pozno wstajesz:) nigdy na te zakupy nie zdazysz bo Ci sklepy zamkna;)

Ozi to jzu przesada jest z tym spaniem My chodzilysmyz Ozi na 4 roku jak bylysmy na silownie, fajnie bylo wtedy:) Ozi wtedy co prawda musiala troche zrzucic kg, to pocila sie na rowerku ale ja to laska byla, to tylko dla towarzystwa:D

to caly czas ja, tylko przegladarka mi nie zapamietuje nicka- wrrrrr i tak co chwila zle wpisuje:D Co tam Dzina30 u Ciebie

haha,dobre, chwali sie ze kolezance dotrzymywalas towarzystwa. Ja chodze z moim facetem dla zdrowia. Dobrze sie czuje wtedy Ozi, o ktorej chodzisz spac? ja wstaje o 7 do pracy;p

u mnie ok A co do suk, fakt napisałam do kapci w ten sposób, za to co wyprawiała na forum Aczkolwiek można inaczej na nią spojrzeć, bo przyznać sie do błędu to też sztuka. Myslę, że gdyby topiki nie były ciągle kasowane sprawa potoczyłaby się inaczej

A bo w nocy ogladalam " Dzieci kukurydzy" i mi sie przypunialo dluzej dzis. Na zakupy nienawidze chodzic, ale musze kupic Kapciochom stroj kapielowy,wiec jutro sie juz zmobilizuje A ja pracowalam przy kebabie,ale nie bede pisac co tam sie robilo, bo widze Resocjalizatorka preferuje gotowe dania Dzina witaj Slonko:*

Dzinka 30 a co sie bedziemy klocic o jaks tam sike, czasem nia jetsem przeciez i nie arz jak bede wyglupiac sie na forum, to padnie ten wykwintny epitet:D Ale jzu nigdy nie bede robic czegos takiego, jak wtedy, bo Pan Bog ma notesik i mi wpisuje tam minusy:( a ja nie chce do piekla, bo tam tez na pewno bedzie i Ozi:D

No widzicie...Wy potaficie normalnie rozmawiać, więc co Wam odbiło wtedy? I po co to było?Kiedy można normalnie i po ludzku rozmawiać.

o matko,dzieci kukurydzy,jak ja sie tego cholerstwa bałam buuuuuuuu, tydzien chyba nie spałam po tym filmie, a zaznaczam,ze za młodu go obejrzałam. Brrrrrrrr Nie preferuje gotowcow-jak musze to najwyzej:) Dzina30- topiki byly pokasowane rzeczywiscie niepotrzebnie bo nawet jak sie Dziewczyny wytlumaczyly to nikt nie mial szansy tego przeczytac Ależ of course ze w moim nicku beda Kapciochy i Ozi

nie Kochana, ja sie nigdzie nie udzielam,od przedwczoraj czy wczoraj? pisze z Wami tylko

aż mi miło za to co o mnie piszecie:* A Ozi mi jeszcze swojego nicka nie wyjasniła;)

oj to ciekawie bedzie w tym niebie:D i beda lody z mc i czekoladaaaaaaa i ptasie mleczko............ i filmy na dvd

Resocjalizatorko ale juz dzieki nam masz jednego wroga, pisza ,zes glupia tak jak i my, moze nie warto. Z glebokim bolem,ale uwazam,ze powinnas o nas zapomniec, przybrac inny kryptonim i zaczac tu wszystko od nowa My juz niestety nie mozemy bo sie zaczernilysmy

Dzina30 nie odpowiem Ci na to pytanie, bo sama teraz nie wiem, chyba troche na przekor tym, co i nas wyzywali, troche z bezmyslnosci... Ale pewne rzeczy jzu zaczynaly doceirac ,jak sie polozylam, zgasilam swiatlo i naszla mnie refleksja nad sama soba A rano to jak jzu zoabczylam post wystosowanu do nas, to wiedzialam, ze to bylo po prostu zle i nie na miejscu i faktycznie troche pod przykrywka pisania ku przestrodze

no i moze dostep do netu;d a ja tez mialam kiedys kapciochy, takie wielkie psy ale jak kiedys z wanny wielokrotnie wlozylam w nie niedokladnie wytarte nogi to smierdzialo ze szok;/ chyba z miesiac sie zastanawialysmy ze wspollokatorka kto nam kupe w mieszkaniu podrzucil i gdzie,a to te kapciochy!:d

e tam,ja wiem ze nie jestem ani glupia ani pusta i jestem dobrym czlowiekiem wiec nie przejmuje sie co tu kto napisze. Ja nikogo nie obrazilam tu nigdy. Chyba z tym sie kazdy zgodzi:)

hahaha,moze bedziesz bad boyem w nastepnym wcieleniu:D to dopiero bedzie pogrom:D Ozi gangster:D

Kapciochy sa smierdzace i nie wiem, czy do neiba to sie pchac powinny:( Ja jako Kaczuszka mc donaldsa bede Wam robila pyszne jedzonko bez dodatkow. Ponawiaczke nie wpuszcze na kuchnie, bo ma duze dziurki w nosie i jescze by jakis dodatek spadl a nie mam serca Jej kazac zatkac sobie nosa spinaczem bo jak by chciala kichnac, to Ja rozerwie:(

buahahhahaha ale co nie czulas jak wkladalas w nie nozki? tlumaczylam Ci nicka Resocjalizatorko na tamtym topiku wczorajszym Ale jak nie pamietasz to chetnie zrobie to jeszcze raz Ozi od oziego osbourna, bo jest kontrowersyjny na bogato,bo mi zablokowali ksiezniczke ozi,wiec musialam cos wpisac na bogato sie wzielo stad,ze kiedys jak Facet kupowal stara brame to powiedzial,ze to tylko ogrodzic na chwile chce, a potem zrobi sobie na bogato jak u mnie:)

serio widzialyscie tu kogos zdj z kafe? zreszta co ja pytam-Wy chyba wszystkich tu znacie i jesli sie cos wydarzylo to na pewno wiecie:)tylko ja nic nie wiem