Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xts

obraz kobiety współczesnej

Polecane posty

Gość xts

moi drodzy przedstawcie mi obraz obecnej kobiety.bo co sie teraz dzieje z kobietami to shock!!!

To już tu było 10 razy na tym forum. Co się dzieje? Upodabniamy się do mężczyzn, i teraz nagle mężczyźni przeżywają szok i piszą durne posty \"jak one tak mogą, co się z nimi dzieje\".

Gość kasikonik
rany Tony co to za krzaczory??? :O :O :O skad Ty taki model wytrzasnąłeś haha :D

Hmm... jestem współczesna kobietą, ale ten rysunek jakoś wcale mnie nie przypomina:) Tony...postaraj sie bardziej:);)

źle z nimi?? naogladały sie bezedur w serialach odczyniaja termedyje:)

ja nic nie wiem i mnie to nie obchodzi interesują mnie mężczyźni ;)

Gość kasikonik
krople, czy Ty mu grozisz gwałtingiem i przemocą? :O

Nieeee kasik:) cos o wiele bardziej wyszukanego...wyszukam, kiedy przyjdzie czas:) Gwałt... za dobrze by mu było:P

Gość kasikonik
obraz kobiety współczesnej : oto siedzę rozczochrana w szlafroku (satynowym z wyprzedaży) i dryfuję się na kafe, własnie dopijam 3 kawę z mleczkiem, tłamsząc w sobie wyrzuty, że to źle mi robi. Czasem kot mi przebiegnie po klawiaturze, a czasem usiłuje mnie kąsać( ze sie nim nie zajmuje) haha Wiem , że zaraz i tak ta cholerna komórka zadzwoni i jesli tylko kolejny raz wygram ze sobą walkę by jej nie spuścić w kiblu - będę się musiała ubrać, umalować na miłą dziewczynę i z usmiechem udawać profesjonalna projektantkę. To sie nazywa syndrom wypalenia zawodowego o ile sie nie myle :O Własciwie to marzę o emeryturze, wtedy mogłabym całkowicie pozbawiona wyrzutów sumienia przegrywać moje zycie na kafe 🖐️

Gość kasikonik
jesli tylko z emerytury zusowskiej stac mnie bedzie na opłacenie abonamentu za net ofkors :D

Gość taka jedna zdurniała baba
obraz współczesnej kobiety: włazi na nk i podnieca się facetem, za którym szaleje. Zastanawiam się czy On ma jędrne pośladki i czy jest zazdrośnikiem. I jakie dźwięki wydaje jak się kocha. Oczywiście wszystko to w godzinach pracy, gdzie udaję zapracowaną profesjonalistkę :) To się nazywa współczesna kobieta :)

Gość oni pisza to
oja, ta jedna to opisala zycie magdy m kurde:O ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wspolczesna kobieta? zalezy. mozna powiedziec,z e teraz kobiety sa duzo silniejsze psychicznie, ale porownujac je z kobietami z czasow WŚ, to mysle, ze jestemy slabe i rozleniwione, strzelajace fochami, bez checi na zycie.ogolnie tacy sa ludzie tych czasow, nic im sie nie chce, marudza tylko, mamy o tyle lepsze zycie, ze az chyba nam za dobrze.