Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOŻE fajna dziewuszkaaa

czy FACETOM może sie spodobac dziewczyna z małą wadąw wyglądze zewnętrzym

Polecane posty

Podobno faceci nie widzą cellulitisu, hehe :) Kiedyś za młodu pracowałam na plaży i wtedy pooglądałam sobie ludzi ;) prawda jest taka,że jedynie bardzo młode dziewczyny, nastolatki, mają jędrne, gładkie ciała, a często nawet dzieci mają cellulitis, ktory zresztą mają prawie wszystkie kobiety. To czym tu się przejmować?

to jest straszne :((((( jak może taki ktos w taki sposob sie wyrazać:(( no mam nadzieje ze trafie na kogos takiego

Dziewuszko, no pewnie że trafisz, to co mnie najbardziej zadziwia, to że spotkałam swojego lubego akurat zupełnie go nie szukając;)dotąd byłam bardziej aktywna w poszukiwaniach, ogólnie bardziej chciałam, po ostatnim nieudanym związku odpuścilam sobie, stwierdziłam że to bez sensu, że faceci to głupki itp;) heh i zajęłam się intensywnie sobą, pracą, podróżami, trochę jeszcze wolontariatem (to mi pomogło - skupienie się mniej na samej sobie) - i chyba pierwszy raz od wielu lat zaczęłam się naprawdę dobrze czuć w swojej skórze. A potem, kiedy pojawił się ON, jakoś tak zupełnie naturalnie przyjęłam jego obecność w moim życiu - jak to podsumował mój ukochany, po prostu wyszliśmy sobie naprzeciw... i tak właśnie wszystko się toczy i tak też naturalnie przyszło to odslonięcie siebie samej, swoich mankamentów. Wierzę że czasem trzeba pozwolić losowi działać... bo sama to mam talent do psucia wszystkiego jeśli zaczynam za dużo myśleć i kombinować. A biust, wierz mi, to tylko jeden z elementów ciala kochanej osoby. I jako element osoby którą się kocha,też jest kochany! Tylko się odważ i zaufaj raz jeszcze. Nie każdy meżczyzna to drań:)

ekaterini jestes super bardzo ci dziękuję;)

będę szukać tyych mądzejszych tylko tez jest to czasem ciężkie bo faceci to b.dobrzy aktorzy serio potrafią zręcznie manipulowac i gadac rzeczy które chcemy usłyszeć na przykładzie kumpeli to wiem:(( poznała faceta..spotykali sie gadali itp, itd. W momencie skonsumowania związku chłop zupełnie urwał kontakt potem pewnego razu na jednej imprezie podszedł do mnie zaczoł zagadywac z racji tego ze mam konto na fotce.pl on tez postanowilam ze może do niego napisze (tez tak mu powiedzialam) zastanawialam sie zastanawialm i napisalam pochwaliłam sie kumpeli swoją znajomością a ona uwiadomiła mnie ze to ten parszywiec po przeczytaniu jego tekstów swierdzila ze to słowo w słowo to samo go gadal jej u jak tutaj sie uchować i uchronic

Ano... bywa trudno... męski świat czasem zadziwia głupotą i podłością... ale wiesz, jak mawia mój znajomy: no risk, no fun! Trzeba zaryzykować i czasem się to opłaci. Czego i Tobie życzę! Powodzenia :)

Gość Oblech
Kolejna goopia. Autorko, napisałaś, że jesteś mądra. Czemu więc przejmujesz się brakiem biustu? Od niego zależy czy stworzysz udany związek? Buhahahahaha.

Oblech czy ty masz jakiś kompleks który nie daje ci w pełni cieszyć sie życiem?? Ja mam !!Myślę że jestem inteligentną dziewczyną ale sparzyłam sie tyle razy na facetach ze lepiej nie wyliczać :/ wiec pytam sie czy chodzi tu tylko o wygląd opakowanie ?? Bo tracę już nadzieję A fakt ze nie jestem taka jak bym chciala jeszcze bardziej mnie dobija:(( POMIMO INTELIGENCJI Z KOMPLEKSAMI CIĘŻKO SiĘ ŻYJE

a oblechaaa nie ma:) :) :)

na szczęście sa dziewczyny które mnie rozumieją

Gość danu56
Tak jest to możliwe, że fajna dziewuszka spodobała się mądremu facetowi z małym biustem:)małe jest piękne. Tak miałam mały biust, ale po porodzie mam duży. Kiedyś się spytałam męża czemu podobałam się jemu z małym biustem? Odpowiedź która mnie zaskoczyła:)wówczas uwielbiałem mały biust ale z biegiem czasu wiedziałem, że po narodzeniu się dziecka będzie wiekszy i teraz podoba mi się taki:)czy nie mądry faciu z mojego małżonka.Pozdrawiam.

Gość danu56

Gość tosamo
Widze, ze niektorzy nie doczytali. Nam nie chodzi o maly biust, tylko mocno obwisly po intensywnym odchudzaniu. Wlasnie przeczytalam o Waszych doswiadczeniach z facetami i powiem Wam jedno, ci kretyni sami mieli kompleksy i aby poprawic sobie samopoczucie postanowili was zdolowac. Pewnie kiedy jakas kobieta musiala wysmiac ich male fiutki. Najgorsze jest to, ze jeden komentarz takiego pacana moze wplynac na cale zycie dziewczyny...

Gość Oblech
Jestem jeszcze, ale zaraz idę chyba, bo coś mi sie wydaje, że Gil ujebie równo z Phauem :( Szmata. Jebane challengery :( Wyobraź sobie, że (o dziwo!!!) nie mam kompleksu rujnującego mi życie. Czy twoje poprzednie związki rozpadły się przez ten nieszczęsny biust?? Może ty sama sobie wmawiasz, że inni mają problem z twoimi tzytzkami??

o widze ze jeszcze tego topiku nie skasowali))

czy ktos ma tutaj jeszcze taki problem?

Gdyby każda dziewczyna myślała w stylu \"mam małe piersi, nie rozbiorę się przed chłopakiem\" byłaby afera, bo same dziewice by chodziły :P Może warto jednak sprawdzić ?

chodzi o to ze duzo schudlam i obwisły