Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parsifal

Dlaczego kobiece ciało tak bardzo intryguje mężczyznę?

Polecane posty

masz cos przeciwko dżinsom na zgrabnej kobiecej sylwetce? dodam, ze moja mama tez nosi i na pewno nie będę się zadawać, nie wiem po co o tym napisałam, przecież nie chodziło mi o Twoje rady, czy potwierdzenie dotyczące "takich" poglądów co do honoru, skoro kobieta go nie ma tzn. że co pełni funkcje tej "cnoty" u przedstawicielki płci pięknej? Myślisz, ze żadna czynność życiowa kobiety nie potrzebuje nie tyle odwołania (bo człowiek postępuje wg zasad automatycznie, bez drążenia jaką akurat w danym momencie wykorzystuje) ale raczej scharakteryzowania, czy opisania z odniesieniem do pojęcia honoru?

Gość Parsifal
O upodobaniach szanownej mamusi wypowiadać się nie będę, ponieważ nie wypada. Ale o Twoich, i owszem. Zaraz.

Gość Parsifal
Otóż, elegancji zgrabnej kobiecej sylwetce pastusze spodnie nie dodają, Palola. Jak również żadne inne, uniseksowe ciuchy. Bycie kobietą zobowiązuje. Trzeba trzymać fason ze względu na mężczyzn, oraz szacunek do siebie.

Gość Parsifal
Człowiek tak, Palola, kobieta nie. :-) Tłumaczyłem Ci to kiedyś. :-) Honor, to męska rzecz. Kobieta powinna pielęgnować inne przymioty i do czego innego odnosić poczucie bycia kobietą. :-) Przeglądanie się w męskim lustrze wcale nie dodaje jej powabu i kobiecości. :-)

Gość Parsifal
Cześć, Samica, miło Cię widzieć. :-)

Gość Parsifal
Proces starzenia się, Samica, bywa bardziej podstępny, niż kobieta chce się do niego przyznać. :-)

Parsifal odpowiedz w takim razie jaki jest odpowiednik żeński męskiego honoru? co to jest, zasady moralne/etyka? żeby nie stracić z tej kobiecości już więcej skoro dżinsy aż tyle jej ujmują :)

Gość Parsifal
A gdzie jest napisane, że ma być jakiś żeński odpowiednik męskiego honoru? Wracając do fizycznej budowy ciała - równie udanie mogłabyś mnie zapytać, jaki jest żeński odpowiednik męskiego penisa?

jeszcze a propos dżinsów, czy Ty wiesz, ze istnieje coś takiego jak strój odpowiedni do okazji? rozróżniasz sytuacje, kiedy należy się prezentować elegancko, a kiedy można swobodnie w dżinsach?

kobieta sie \'\'brzydko \'\'starzeje,wiec nie rozumiem kobiet po 30-tce które za wszelką cenę chcą udowodnić ze są dalej :classic_cool: Mam ostre rysy twarzy.wiec kazde zmeczenie jest widoczne. Zaakceptowałam fakt ze sie zmieniam bo tylko to mi pozostaje. zainteresowanie jakie wzbudzam świadczy o mojej atrakcyjności,ale czy mam sie z tego powodu cieszyć, chwalić,opisywać jak sie ubieram? Po co ,kogo to obchodzi? za 10 lat bede 40-=stką

Gość Parsifal
Widzę, Palola, że Ty się chyba jednak naczytałaś za dużo babskich żurnali...

Gość Parsifal
Chwal się, Samica, jeśli masz do tego słuszne podstawy. Chętnie sobie poczytam. A najlepiej będzie, jeśli prześlesz mi swoje fotografie, żebym mógł sam ocenić moim okiem, doświadczonego eksperta. :-)

OK, załóżmy, ze nie mamy honoru, nie potrzebny weżmy taką sytuację np j w związku z powyższymi mogę śmiało podjąć prace szpiega i działać na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej, tak? no w sumie nie muszą mnie chcieć, ale jakaś odpowiednia kobieta na pewno się znajdzie czy wtedy to będzie tylko brak patriotyzmu?

moge wysłać nie uważm sie za piękność,moja twarz odzwierciedla mój charakter. drapiezność tajemniczość takie tam bzdury :O Co do stroju,nie lubie garsonek sukienek,wiem ze powinnam z racji wieku,ale czuje sie jak wiezień ubrania.

Gość Parsifal
Patriotyzm jest również cnotą i kategorią męską, Palola. :-) Wymyślaj dalej...

Parsifal stwierdziwszy, że mój wygląd w ogóle Cie nie interesuje (poza może aspektem społecznym w ramach badań obyczajowych, czyli faktem, czy noszę dżinsy) niniejszym się obrażam w związku z powyższym życzę miłego weekendu i nie zemdlej przy poborze krwi (jaką masz grupę?) :)

Gość Parsifal
A co będzie, Samico, że obejrzawszy Twoje fotografie, popadnę w tzw. uczucie?

Gość Parsifal
Ależ Palola, Ty także możesz przesłać mi Twoje zdjęcia. :-) Bardzo proszę. :-)

Gość Parsifal
Aaaaaaaaaaaa, rzeczywiście, pora na mnie. Pewnie już tam na mnie czekają konowały ze sznurami i strzykawkami...

Gość Parsifal
Do widzenia więc, Palola. :-) Dziękuję. :-)

Do widzenia :) za obrażenie się dziękujesz? czy za to duchowe wsparcie? ;-)