Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam Go dosyc

Zjadl i wyszedl

Polecane posty

Gość pinczoszki w groszki
a wiesz ze jest cos takiego jak wolna wola? potrafisz samodzielnie myśleć, działać? BEZ NIEGO? NIE DLA NIEGO? on pewnie z tą pracą wciska kity i wpada na obiadki do 3 takich naiwnych kobietek jak Ty:o OGARNIJ SIę DO JASNEJ CHOLERY!

Gość Mam Go dosyc
dAnka skakanka - bo sama sie w tym pogubilam serio. Raz jest super i jest ekstra a raz przychodzi zezyra obiad i wychodzi. Dzwoni po 20 razy dziennie - mowi mi komplementy itd I jest wiecznie zmeczony. Ostatnio nawet stwierdzil ze zycia sobie bezemnie nie wyobraza a ja go zle traktuje -LUDZIE GUBIE SIE SERIO DLATEGO PYTAM WAS JAKO POSTRONNYCH LUDZI CO O TYM SADZICIE. Jego znajomych jak pytalam co mu w glowie siedzi to twierdza ze maja go dosyc bo caly czas opowiada o mnie ze jestem super itd.A w zeszlym tygodniu poszedl z kumplem ogladac pierscionki zareczynow- dowiedzialam sie od dziewczyny kumpla. Serio gubie sie

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
jak to czemu dzwoni? po to żeby Cię mieć. doradził mu ktoś, albo sam wymyślił ze kobiety uwielbiają być zasypywane telefonami i zrobił z tego główne narzędzie uwodzenia i manipulacji. zresztą to chyba taki typ co lubi wisieć na telefonie.

Gość nie chce mi sie logowac
jako postronni próbujemy Ci wytłumaczyć, że jesteś wykorzystywana i robiona w bambuko. Ale nie dociera.

swoja drogą jak ty to wytrzymujesz...ja bym się pochlastała jakbym co 1,5 godziny musiała odbierać bzdurny telefon od faceta.

a ja uważam że on cię tymi telefonami kontroluje zebyś przypadkiem nie przyprawiła mu rogów tak jak on tobie albo weź zbierz się w sobie i powiedz że albo jesteście PARą albo niech spieprza na drzewo

jak mu zależy to niech się zdeklaruje, a jak się nie zdeklaruje to nie wypierdala :P

Gość Mam Go dosyc
Czasami odbieram a czasami nie zalezy co robie w pracy.

Gość kasikonik
Kobieto ogłuchnij I PATRZ CO ON ROBI i NIE SŁUCHAJ CO MÓWI a potem wyciągnij wnioski i jeszcze jest cos takiego jak konsekwencja. długie słowo, wiem, ale trzeba je zapamiętać ;)

Gość Mam Go dosyc
pinczoszki w groszki - juz przerobilam ten temat pare razy powiedzial albo jestesmy para albo nie. I dowiedzialam sie ze mozemy sie nazywac obojetnie jak ale wazne zebysmy byli szczesliwi. Bo jego znajomi sie wyzywaja i bija i mieszkaja razem i nazywaja sie para a to dla neigo bezsensu. I to s ajego argumenty na nie bycie para.

... i zrozumieć & zastosować

Gość Do Stelka
Chcesz sie go pozbyc... Powiedz mu dzisiaj,ze chcesz z nim miec dziecko. Spierdzieli od razu. Kobieto OPRZYTOMNIJ i nie daj sie wykorzystywac.

Gość kasikonik
załoze się, że nie odbierasz tylko wtedy, gdy absolutnie nie możesz rozmawiać, albo gdy nie słyszysz dzwonka :(

Gość Mam Go dosyc
Do Stelka - hmmmm on chce miec dziecko - j apowiedzialam zeby sobie to mlotem pneumatycznym z czachy wybil. Na co on ze moze czemu nie ze np w przyszlym roku sobie zrobimy dzidzie.

Gość mis pryszczatek
autorka topiku ma nicka MAM GO DOŚĆ a to Ci kłamczuszka:-) siedzi tu od godziny i wypisuje tu takie posty, że mam wrażenie, że zaraz się postara o kanonizację swojego 'chłopaka' :-P

e tam, lubi go Pani Autorka tłumaczyć. A tutaj szuka tylko choć jednego głosu, że ten Pan, który ją ma w małym palcu i umiejętnie tylko pociąga sznureczki, jest dobry. On naprawde jest dobry a nikt tu tego nie widzi. NIKT!! :D siedzi sobie i go tłumaczy i żaden argumant nie dociera. Naprawde szacun dla tego gościa. :D

Gość Do Stelka
Jezu,ze co on chce dziecko!!!!!!! Kobieto tylko nie daj sie w to wrobic. Mowie Ci rzuc go i to jak najszybciej.Szkoda Twojego zycia!

Gość Mam Go dosyc
Serio sama siedze i sie smieje z tego co piszecie i z tego ze jestem taka glupia. A dodam ze jestesmy za granica i powiedzialam mu ze wracam do pl - bo wracam na stale mam kupione bilety wszystko tu zamykam. Na co on ze spoko. I tak bylo spoko przez jakis czas i on mi teraz mowi ze on nie bedzie bral jakichs umow i kontraktow, ze wynajmie mieszkanie i pojedzie za mna. Ja powiedzialam ze oki zna moj adres jak chce sie dalej spotykac to w pl.

Gość kasikonik
"I dowiedzialam sie ze mozemy sie nazywac obojetnie jak ale wazne zebysmy byli szczesliwi. Bo jego znajomi sie wyzywaja i bija i mieszkaja razem i nazywaja sie para a to dla neigo bezsensu. I to s ajego argumenty na nie bycie para." na podstawie tego małego fragmentu: zobacz jak on kombinuje - Ty go pytasz wprost o niego, o Was, a on wykręca kota ogonem i zaczyna opowiadać o jakichs innych osobach, parach i ich problemach ( a co Cie to w sumie obchodzi?) I robi to po to, by Ci mydlic oczy, bo jak masz te oczy zmydlone, to nie widzisz dobrze i chwytasz sie po omacku tych słów , które Ci rzuca, zebys sie ich uczepiła i odczepiła od tematu pt. "Wasz związek" Równocześnie pokazuje Ci : nikt Ci tyle nie da ile ja Ci mogę obiecać (super model związku oparty na wolności własnej i gwarantujący niewystępowanie przemocy,szczęscie, kosmos i szaleństwo! ) a Ty łykasz.... jak młody pelikan :classic_cool:

:D jaja hahahahaha nic nie dociera. nic. żywcem. :D

Gość kasikonik
on twierdzi ,ze chce miec dziecko , super dowcip hahahahhaha Kochana, on tak mówi, bo wie, że TO WŁASNIE CHCESZ USŁYSZEĆ. tE SŁOWA SĄ JAK JEGO BILET WSTĘPU NA DARMOWY OBIAD I STUKANKO

ja pierdykam skoro chcesz wrócić do Polski SAMA to to zrób i nie oglądaj się na patafiana

i NIE IDź NA żADNE BZYKANKO! co najwyżej na obiadek;) tylko niech coś dobrego przygotuje:P

Gość kasikonik
autorko jestes dla niego 100% przewidywalna, ma Cię a garści i nawet niespecjalnie sie musi wysilać ( w tym czasie Ty jestes zajęta tłumaczeniem sobie jego słów i tak sama się ze sobą bawisz) jeśli chcesz cos zmienić - złam schemat