Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam Go dosyc

Zjadl i wyszedl

Polecane posty

Gość anda granda
doooobra jesteś,szkoda że muszę iść spać,powodzenia i miłego wieczoru

aż mi się pojawił uśmiech na twarzy :) gratuluję :) ale i tak obstawiam, że ulegniesz jak tylko on zadeklaruje się, że jednak chce być z Tobą w związku :) a jeśli nie to super, dzielna dziewczyna ;)

Gość elvira67
Gratulacje kobieto!!!!

Gość Mam Go dosyc
Ho ho a teraz nie uwierzycie co sie dzieje wyslal mi chyba z 8 najladniejszych smsow jakie do niego wyslalam przez ten rok- az mi sie nie chce wierzyc ze je trzymal ;)z komentarzem czy to byly klamstwa.

tani chwyt, niech dziewczyna się tłumaczy i powie wprost, że nie kocha czy co tam wypisywała. albo niech wyjdzie na kłamczuchę, albo niech wróci skoro żywi dalej uczucia. chore.

Gość ale się ubawiłam
A to już manipulacja. Nie kłamstwa, tylko się przeterminowało. :P

Gość elvira67
Przyparlas go do muru i czuje, ze zaczyna sie tracic dlatego zaczyna dzialac.To sie nazywa mobilizacja:)

Gość Mam Go dosyc
parę chwil - teraz to On moze duzo deklarowac - nawet jak tu przyjdzie i zrobi trzy fikolki dwa przysiady i trzy salta to mnie to nie wzruszy.

Gość Mam Go dosyc
A i ja sie bede trzymala opcji - brak reakcji bo wiem ze to najbardziej go wkurza.

Gość elvira67
Nie rozumie facetow, jak dla mnie ich obsluga jest zbyt skomplikowana

O ja, ale jesteś zdeterminowana :D i oby tak dalej :) nie dawaj sobą manipulować :) bo ewidentnie tak było. znasz syndrom sztokholmski? ofiara porwania zaczyna lubić swoich oprawców, bo oni raz szykują jej tortury innym razem są dla niej jak przyjaciele, a ona pogubiona zaczyna tłumaczyć ich zachowanie, zaczyna ich rozumieć i bla bla bla. podobnie rzecz ma się w rozkochiwaniu w sobie osoby. a raczej manipulowanie nimi. zauważ, że kobieta, która ma w sobie coś z nieprzewidywalności ma najwięcej adoratorów.

Gość Mam Go dosyc
elvira67 - hmmm a ja wlasnie dzisiaj pojelam ze obsluga faceta jest prosta- bez urazy dla facetow oczywiscie, Jak sie mu za przeproszeniem do dupy wlazi to on wlazi na glowe i skacze a jak sie ma faceta na dystans i lekko zlewa to szaleje- zreszta ja przerabialam takiego pare lat co za mna szalal bo trzymalam go na dystans.

Gość sbnmjfk
nie wypowiadalam sie ale czytalam, myslalam ze jestes taka idiotka co lata za facetem ale widze z enie masz jaja jak trzeba :P gratulacje i nie daj se nabrac na jego chwyty, teraz czuje ze cie traci i nie wie co sie dzieje, hehehe, dobrze mu tak

Gość cisza hmmmm

Gość Mam Go dosyc
Hihihih powiem wam szczerze ze cisnienie podnioslo mi sie chyba do 300 i adrenalina mi tak skoczyla ze masakra - ale wiecie -emocje.Ale powiem ze czuje ulge. Jak sobie tak przypominam jakie on mi rzeczy mowil przez ten rok to mi slabo i sie wstydze ze wczesniej to do mnie nie docieralo albo tlumaczylam go przed soba.

Gość Mam Go dosyc
Bo tak naprawde to co tu napisalam dzisiaj o tym 18minutowym obiedzie to byl pikus w stosunku do tego co on robil wczesniej. Raz byla taka akcja ze mieli mu wymienic okna i poprosil mnie o to czy moge posiedziec z tymi panami i ich popilnowac (to bylo w weekedn a ja mam zawsze wolne weekendy on pracowal w sobote)wiec powiedzialam ze spoko-bo niby czemu nie. Powiedzialam nawet ze siedzac u niego moge mu cos dobrego ugotowac itd w piatek wieczorem zadzwonil do mnie aby potwierdzic i mowie mu ze oki posiedze panowie wymieni aokna on wroci o 16 stej i co dalej robimy. Mowie ze moze kino albo cos w tym stylu i powiedzial ze zobaczymy. Rano w sobote zadzwonil do mnie ze juz jest w pracy i czy juz jade do jego mieszkania pilnowac tych robotnikow powiedzalam ze spoko ze juz wstaje i jade. Ze pojade jeszcze na zakupy na obiad i jade do niego. I zapytalam o wieczor jeszcze raz czy mam brac jakies ubranie na wieczor czy gdzies idziemy czy do kina czy na jaaks imprez. I wtedy dowiedzialam sie zebym wziela sobie normalne ubranie bo on po pracy przychodzi je i wychodzi bo umowil sie z kumplami (jednego zona wyjechala gdzies tam i chata wolna) Wiec zapytalam czy zartuje czy ze co ? I czy to dobrze rozumiem ze mam mu popilnowac mieszkania ugotowac a potem isc bo on jidzie z kumplami na wodke - i powiedzial ze tak....... czujecie!!!!!! ale wtedy wysmialam go i odlozylam telefon i powiedzialam co by moze ci kumple wolni popilnowali mu mieszkania bo ja nie mam czasu. Przepraszal pojechalam do niego wieczorem siedzial sam w domu i nigdzie ni eposzedl okna nie zostaly wymienione za to ja przyszlam oddalam mu jego klucz do jego domu i wyszlam. Ale przepraszal i uleglam - i wlazl mi tym na glowe.

Gość Mam Go dosyc
Psycho Trop - wypraszam sobie takie teksty.

no bo jak raz uległaś to on wie, że nie musi wcale się starać, a jak coś pójdzie źle to trochę nagabywania i znowu UKŁADZIK. pisałam Ci o tym syndromie sztokholmskim.

Gość Mam Go dosyc
Psycho Trop -jestem i to od paru godzin wiec najpierw sobie przewin poczytaj a potem krytykuj oki?

Gość Mam Go dosyc
parę chwil -pewnie ze tak, masz racje ja wtedy wyszlam z zalozenia ze skoro zrobil cos i n ie przemyslal tego powiedzial cos glupiego a potem tego zaluje - to oki no kazdemu sie zdarza cos powiedziec glupiego i tego nie przemyslec wiec wtedy odpuscilam tz ublagal mnie a ja widzialam ze zaluje - no i dalam sobie wejsc n aglowe i poskakac

Gość Mam Go dosyc
Psycho Trop - nie wazne czy jestem czy mnie ni ema nie zycze sobie takich tekstow i tyle.

Gość Mam Go dosyc
Oki jeszcze raz dziekuje wszystkim za wsparcie i otwarcie lekko oczu. Ide spac a jutro jade na wycieczke i na zakupy wroce pewnie w niedziele to dam znac co i jak. Narazie skonczyl do mnie pisac dzwonic - a moze juz odpuscil nie wiem ale dam znac. Milego weekendu zycze wszystkim i jeszcze raz dziekuje.

Gość Mam Go dosyc
Psycho Trop- to smialo nie krepuj sie Albercik pisz co uwazasz, wolny kraj, wolnosc slowa.