Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam Go dosyc

Zjadl i wyszedl

Polecane posty

Gość Do Stelka
Izabellinka:) widze,ze sie zaczernilas:D:D Gdzie nasza autorka??????????????????? Fani czekaja 🌻

Gość Do Stelka
Wkurzona zona;););):D:D:D

Zaczerniłam się już kiedyś,a dzisiaj żle wpisałam nick i na chwile byłam pomarańczowa.Złośliwość klawiatury;) W totka straciłam 10zl.

hmmm witajcie - tylko czytałam do tej pory, ale zaczynam sie denerwowac bo nie widac autoreczki :(:P

Gość Mam Go dosyc
Witam to ja. Ostatni post to nie odemnie - jak widac chyba ktos ma podobny problem- z tym ze po co sie podszywac. A do waszych pytan owszem Pan 18 minut jest polakiem z krwi i kosci a przebywamy na wyspach. Ja to juz niedlugo... A niebylo mnie bo walcze z dokumentami wyjazdowymi itd. Zamykam sprawy itd. A i jeszcze jedno bo tam pojawilo sie juz nie pamietam od kogo ze cos tam ze znikam czy cos w tym stylu. Otoz chcialam poinformowac ze to co tu pisze owszem to publiczny ekshibicjonizm ale to co pisze to wlasnie to co sie dzieje ostatnio w mim zyciu a was prosze o opinie coby znac opinie kogos postronnego. I pisanie przezemnie na tym topiku to wlasnie poznanie zdania ludzi postronnych - przy okazji posmianie sie bo sie fajnie topick rozwija. Z tym ze lekko poirytowal mnie fakt ze ktos sie podszyl - nie wiem po co !!!!! ale to calkiem bezsensu i juz mi sie nawet nie chce tu pisac. Pozdrawiam

Gość Mam Go dosyc
wkurzona bardzo zona - super dalam dzisiaj wymowienie z pracy i jade do pl juz nie dlugo musze kupic bilety itd. No i dzisiaj tez znikam bo lece dzisiaj do polski z pierwszym transportem rzeczy. Pan vel 18 minu leci jutro i wezmie mi moje rzeczy tak sie dogadalismy- powiedzialam ze jak chce cos zrobic to niech mi pomoze w przeprowadzce- a potem zobaczymy. Na co on ze ma nadzieje ze wywieziemy te rzeczy do polski a mnie wywieziemy do niego do mieszkania. Powiedzialam ze jak chce sie ze mna spotykac to zna moj adres w pl.

Gość anonimowa obserwatorka
autorko - pisz, pisz! fajnie sie ciebie czyta :) zaczernij nicka zeby sie dranie nie podszywali i donos nam co u ciebie :) ciekawe czy wroci za toba do polski. obstawiam, ze tak :) dziewczyny, a jak wy myslicie?;)

Gość Mam Go dosyc
Nie sadze ze za mna wroci ;) ma tu za duzo do stracenia.Zreszta niesadze ktos kto mnie olewa i przychodzi na 18 minut zerzrec i wyjsc nagle pojedzie za mna do polski.

Gość Mam Go dosyc
Hihihih kupie zmywarke;)

Gość Mam Go dosyc
lokaj ;)

Nareszcie jesteś autorko.Jak nie przyleci za Tobą do Polski to czym będziemy się tu ekscytować? A może kim? Lokajem?;)

Gość chyba wrocila
cos czuje, ze sie zeszli :O

Zeszli czy nie zeszli -spodobali mi sie i chcę więcej.Ona miała jechać do Polski z rzeczami może dlatego milczy.Ale nie pisała kiedy sie odezwie.Szkoda,obiad przepadnie,a mogło być tak miło.Kafeterianie jedliby deser,a Pan 18 minut zmywałby gary...:)

Gość HAHASIA
ano własnie, i co było dalej, no co?

Gość anonimowa obserwatorka
tez jestem ciekawa dalszego ciagu ;) topik niezwykle wciagajacy.

Gość Do Stelka
podnosze :)