Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NastoletniaDiablica

MÓJ CHŁOPAK NIE UMIE MÓWIĆ O UCZUCIACH

Polecane posty

Gość NastoletniaDiablica

Co mam zrobić by mój chłopak był bardziej `wylewny` w uczuciach? Jesteśmy ze sobą od 3. lat, widzę, że mu zależy. Wiem to, czuję i widzę, ale jednak brakuje mi tych wielu miłych słów, smsów tak po prostu napisanych, wypowiedzianych w przeciągu dnia. Teraz mówi mi coś miłego odpowiadając mi na moje wyznania albo gdy go poproszę by napisał coś miłego to zawsze ma tą sama regułkę ` Kocham Cię śliczna, na zawsze razem, nic nas nie rozdzieli` itp. Nie wiem, może ja powinnam przystopować z komplementami itd., by mu pokazać jak one wiele znaczą.

Gość NastoletniaDiablica
dodam, że kiedyś często kierował do mnie takie słowa itd. Na każdym kroku czułam się przez niego kochana i doceniona..

Gość NastoletniaDiablica
ej no odpowiedźcieee

może na początku sie starał żeby cie zdobyć teraz z nim jesteś już tak długo i czuje ze nie musi bo i tak jesteście razem nie pisze ci że Cię kocha za często itd bo myśli że to oczywiste faceci tacy są mniej wylewni w uczuciach tacy zawsze byli

Gość nastoletnia diablica
gdybym ja byla twoim chlopakiem to tez bym ci nie mowila o swoich uczuciach, bo bym ich dio ciebie ich nie zywila. bylabys moja ruchawica tylko do zaspokojenia moich potrzeb seksualnych. pusta lalko

Gość NastoletniaDiablica
interesujące. :)