Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek2398

Kłopot z Penisem...

Polecane posty

Gość Jacek2398

j.w Mam kłopot z moim Kutasem...:( Raczej nawet 2...: 1. Gdy mój Penis jest we wzwodzie jest zaokrąglony...:\ Wygląda jak półksiężyc... i Boje sie że nie będe mógł uprawiać seksu.... mam 17 lat i 24 cm Penisa... Pomocy, ale bez wyśmiewania... Pozdrawiam

Gość zaokrąglony
chyba chciałes powiedzieć wygięty?

Gość to Ty masz Penisa
a nie penisa?...

Gość nie zaokrąglony tylko
wygięty;) pewnie wygięty w górę;) powiem Ci, że taki penis potrafi szybciej co niektóre kobiety doprowadzix do orgazmu;)

Gość nie zaokrąglony tylko
no własnie i czemu piszesz Penis i Kutas?:o To ich imiona?:p

Gość Jacek2398
Niestety wygięty w Dół... czyli jak nawias, tylko 90' w prawo... Prosciej mowiac...

Gość czarna xwke generation next
no to masz szczescie w nieszczesciu a czemu? spox ze jest wygiety bo masz lepszą penetrację :D ale za dlugi jest troche jak wsadzisz go calego kobiecie to bedzie kwiczec z bolu :D i pewnie chudy jest wiec poprostu bedzie czuła wycior a nie kutasa :P pozdro

Gość giga-intelektualistka
Stary, jeśli to tylko wygięcie, to taka twoja uroda i szlus. Nie powinno być problemów. Ale pogadaj z urologiem, czy nie masz objawów choroby Peyroniego (poczytaj o tym na necie). Te objawy mogą się całkowicie cofnąć, ale lepiej dmuchać na zimne.

moj facet tez ma wygietego penisa tyle ze do gory i seks jest po prostu zajebisty!! podczas jednego stosunku potrafi mnie doprowadzic do wielu orgazmow.. wydaje mi sie ze to kwestia pozycji.. musisz wyprobowac ze swoja dziewczyna kilka i sami zdecydujcie w ktorej jest wam najlepiej ;)