Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż swojej żony

Romantycznym być - jak?

Polecane posty

Gość mąż swojej żony

Poradźcie mi jak być romantycznym? Co się podoba kobietom?

Gość lato lato wrocilo
pamiętać o urodzinach, imieninach i kupować zawsze jakież fajne prezenciki z tej okazji. pozdrawiam

Gość lato lato wrocilo
a jesli chodzi o seks to dluga bardzo przyjemna gra wstepna plus jakies romantyczne dodtaki typu swiece, kadzidlo, dobre winko ;) ale sie rozmarzylam :p

Gość a moze to zapalenie
i bez okazji

zaskakiwać, ale pozytywnie... do mnie kiedyś wpadł późnym wieczorkiem chłopak bez zapowiedzi, wyszłam z domu on samochodem, mówi, że przyjechał taki kawał, żeby mi powiedzieć dobranoc :) ta taka w skowronkach, jaki on romantyczny, a za chwilę on do mnie, że tak w ogóle to w samochodzie można rozłożyć siedzenia i będzie dużo miejsca :o

Gość kasikonik
o bądź tu kobieto romantyczna... :O

Gość kasikonik
ktoś miał w stopce : Co? ja nie jestem kurwa romantyczna??? :D 🖐️

Gość skrzydła poranka
miałam romantyka:) np. telefon o 3 w nocy, kiedy słodka spałam nie nalezał do przyjemnych, wydarłam się, że środek nocy a ja musze rano wstać, cierpliwie czekał aż skończę sie wydzierać,a potem mi powiedział, że mnie kocha i chciałby, abym to usłyszała:D cała złość gdzieś odeszła... podziwianie wschodu słońca, zbudził mnie znów o 3 nad ranem, aby pójśc gdzies w pola na górkę, znów byłam niezadowolona, była mgła i zimno, ale potem widok niesamowity, jak słońce wyłaniało się za gór...a ja w jego ramionach.... trwałam w błogim stanie.... taniec w deszczu, wracaliśmy do domu i złapała nas nagle burza, dosłowne oberwanie chmury, lało niemiłosiernie, zapytał, że tańczyłam kiedyś na deszczu, więc poprosił mnie do tańca:D to nic, że przemokliśmy, w tym tkwił cały urok.... wspólne śniadanie:D przyniósł kanapki z razowego chleba z twarożkiem, w secem usypanym ze szczypiorku:D mogłabym pisać i pisać....

Gość do skrzydła poranka
gdzie takiego znalazłaś ja też chcę!!

Gość skrzydła poranka
juz nie jesteśmy razem... przez przypadek, ale jak go zobaczyłam wiedziałam, że to ten wymarzony ideał, pierwszy raz czułam te motylki:D ale niestety rostaliśmy się, bo musiałam go stracić aby docenić:( taka wredna jędza ze mnie była... teraz wiem, że żaden mu nie dorównuje...