doshermanas 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Hej.Mam takie pytanko:czy są jakieś jednorazowe sposoby na to, żeby okres mi się trochę mniej obfity zrobił? W przyszłym tygodniu mam bardzo ważny wyjazd i prawdopodobnie wypadnie mi też wtedy to cholerstwo i nie wiem co robić...leje się ze mnie przez pierwsze 3 dni jak nie wiem co, nie mogę normalnie funkcjonować bo ciągle są \"przecieki\", chcialam się wybrać do lekarza żeby mi przepisał skierowanie na badania i z nimi do gina żeby mi przepisał coś na to, ale jest na urlopie a bez skierowania nic dalej nie mogę zrobic...czy są na to jakieś sposoby ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kro 0 Napisano Lipiec 25, 2008 po pigułkach - nawet po pierwszym opakowaniu będziesz miała dużo mniej obfitą miesiączkę tylko pytanie, czy warto dla jednego wyjazdu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doshermanas 0 Napisano Lipiec 25, 2008 ale problem w tym, że wyjazd mam w poniedziałek, dziś jest piątek i nie załatwie recepty na pigułki...do tego daleka droga :( a tabletki i tak sobie załatwię, szkoda życia na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hemorigen Napisano Lipiec 25, 2008 Hemorigen tabletki albo Cyclo 3 Fort. W aptece bez recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doshermanas 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Dzęki za info.Sprawdzę ten hemorigen,kiedys brałam Cyclonamine ale w ogóle nie dawało rezultatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach