Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Analfabetka z Szczytna... i prawie PO STUDIA!

Polecane posty

Gość ejbisi
Sorry nie przekonałeś mnie i tak, rozumiem to co napisałeś, żadnych trudnych słów nie ma w tym Twoim niby fachowym tekście. Tak się tez składa że wiem bardzo dużo o procesach uczenia się języków bo studiuję 2 filologie obce :) Dlatego własnie mnie nie przekonałeś buraku.

Gość hahaha13
dalej sądzimy ,że jesteś Polakiem i to z jakiejś wiochy zabitej dechami a tak bardzo chciałbyś być europejczykiem.pierdolnij sobie baranka na odmulenie dziaduniu

> dalej sądzimy ,że jesteś Polakiem mysl co chcesz, gowno mi obchodzi.. to tylko dodowem zejestes prostakiem, i TOBIE nie stac (umyslowo) na nauka jezyka obcego.. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Niemniej jednak trzeba przyznać, że od osób studiujących coś tam wymagana jest chocby podstawowa znajomość ortografii i interpunkcji. LEPSZY zalicza się do podstaw, tak jak wyjątki typu KSZTAŁT. Mnie na studiach tego uczono, mimo że były to również 2 filologie. Ale znajomości ortografii języka macierzystego wymagano całkiem poważnie.

Gość hahaha13
hahaha po co robisz od czasu do czasu parę błedów dla uwiarygodnienia? powiem ci kim jesteś.jestrś załosnym ,zakompleksionym dupkiem którego jedyną rozrywką w swoim popapranym życiu jest pisanie na kafe bo w realu nikt nie chce cię słuchać ani oglądać buraczany łbie.ROZUMIESZ PASTUCHU ,CZY TY SŁABO MÓWIĆ POLSKA JĘZYKA? BUAHAHAHAHA

Gość hahaha13
AHA FAJNY NOWI TOPIK JEST O TOBIE I TWIOM ZAJOBKU

Gość ofe rma
pszenica, pszczoła, kszyk, kształt!!!!!!

Urodzinowa....... Błąd. Znania ortografi wymaga się od dzieci w podstawówce. Tam uczysz sie podstaw i reszty. Potem tylko utrwalasz. Kodujesz sobie. Przypadek że ktoś jest dys(..) itd jest naprawdę rzadki. I naprawdę ktoś taki rzadko sie do tego przyznaje, starannie sprawdzając co pisze. Ucząc się, to są lata pisania, ćwiczeń. Ale można. Jeden z bardzo znanych pisarzy polskich jest dys() nie widzi nawet róznicy pomiędzy p i b. I co? W wypowidziach na forum/mailach nigdy nie ma błędów. Czyli mozna? Natomiast słabo mi się robi jak widzę te wszystkie: kture, wydażenie, puki, cherbata, itd. I nie wolno zwrócić uwagi bo wtedy jest to czepianie się. A co do Europejczyka, Ejbisi ma rację:P

nefrytowa, racja :) Tylko dlaczego ludzie po studiach uważają, że należą im się za samo studiowanie jakieś przywileje, skoro z tą edukacją to jednak są na bakier? U nas były specjalne zajęcia z ortografii, bo wykładowcy twierdzili, że to wstyd nie znać języka polskiego bedąc Polakiem. A codziło mi właśnie o te :"kture" "wziąść" "chańba" itd :)