Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna woda

bolace jajniki

Polecane posty

Gość czarna woda

Zbliza mi sie okres tzn planowo powinnam go dostac za 3 dni. Normalnie jednym z objawow zwiastujacych nadejscie miesiaczki byl bol piersi juz od polowy cyklu. Nawet jak okres mi sie spoznial to i tak ten symptom byl. Teraz tego nie ma, za to od paru dni bola mnie jajniki i to dosc mocno. wedlug was powinnam sie martwic i ewentualnie isc do lekarza czy to nic powaznego? Chce jeszcze dodac, ze od niedawna zaczelam sie z mezem starac o dziecko i wyczytalam w necie, ze sa ziola pobudzajace prace jajnikow. pije je od jakis dwoch tygodni. moze to przez nie?

Gość czarna woda
up

Gość a moze przez
ciaze :) ?

Gość czarna woda
ale w ciazy powinny chyba bolec piesi, a mnie nie bola

wcale nie powinny,moja znajoma w ogole nie bolaly,tylko wlasnie janiki,a u mnie bylo tk ze bardzo biust bolal i tak az przez 3 tygpdnie,

Gość czarna woda
aha, no to poczekam jeszcze troche i zrobie test.

Gość słony paluszek za słony
ja mam tak w jednym cyklu bola jajniki, w drugim piersi i jajniki w trzecim same piersi a kolejnym nic i tak na zmiane w roznej kolejnosci a okres mam od 11 lat, mam wrazenie ze moj organizm czasem szaleje

Gość a moze przez
mnie bolaly i jajniki i piersi, do tej pory czasem bola

Gość czarna woda
No wlasnie do tej pory od momentu owulacji mialam bol piersi plus ich powiekszenie, wlasnie w zeszlym miesiacu mialam wiecej podstaw do tego by sadzic iz jestem w ciazy bo bolaly mnie szczegolnie mocno. A w tym cyklu nic choc okres powinnam miec na dniach. od paru dni tylko dokuczaja mi jajniki, szczegolnie wczoraj bo dzis bola mnie o wiele mniej ale sie czuja.

nie ma co tam rozmyslac dokuki nie nadejdzie termin miesiaczki,my z mezem stralismy sie 4 miesiace i za kazdym razem kiedy zblizal sie termin okresu ja bzika dostawalalm i niepotrzebnie!!! bo taki stres i napiecie tylko zle wplywajaja noi dalam na luz i bach! w 4 cyklu staran okres sie spoznial 3 dni,zrobilas test i 2 krechy,a nawet nie myslalam ze wkoncu sie udalo

Gość czarna woda
Ja o samej ciazy nie mysle teraz i czy jestem w ciazy czy nie to akurat nie zajmuje mych mysli. po prostu niepokoi mnie sam bol bo nigdy mnie tak nie bolaly. boje sie czy to nie objaw jakiejs choroby.