Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia KRK

Poczta Polska nieroby!!!!

Polecane posty

co za pieprzone nieroby!😡 nie dosc ze juz rachunków telefonicznych nie donoszą bo im sie qrwa mac nie chce tylko jacys kurierzy😡 to siedze dzis cały dzień w domu a w skrzynce awizo z dzisiejszego dnia!😡😡 strajkują że chca podwyżek ?- niechpilnuja swoich listonoszków nierobów! ale jest wqrwiona ! masakra musze zapierdzielac 8 km na pocztę po paczkę 1 masakra!!!!! a ze skrzynki do domu jest może z 6 metrów!!!! jak zachwile zadzwonię na pocztę to ich tak zpierdziele że mi rachunek za telefon jeszcze dziś w pysku przyniosą. do 21 była płatność! a dziś 25 juz!!!!! chyba zażyje nerwosan 😡😡😡😡

Gość echhhhhh...piekna jest fakt
idz sie leczyc na nerwice babsztylu :o🖐️

nie no straszne 4 dni spoznienia :DHAHAHAH

Gość czy przypadkeim
klaudia, zgadzam sie :O i jeszcze tle bulic trza za wyslanie paczki czy listu dlatego niech sie PP pierniczy 😠

Gość z tym awizo
u mnie tez tak samo mieszkam w bloku i zdarza sie ze wyjmuje idac do pracy karteczke ze o godz np7cos tam nie bylo mnie w domu:D

bueheheh na poczcie ? nie interesuje mnie twoja historia buraczanko :D a ja nie place w terminie w dupie mam twoja nerwice natręctw :D ps wyjdz do ludzi bo to ciagle siedzenie w domu zle na mózgowie ci dziala , jedz zaplac rachunek niech ci woda z mozgu odparuje bedzie ci lzej 🖐️

no pewnie że prawda. wypisuja ze nia ma nikogo w domu co za bezczelność. a wysłanie paczki? nie opłaca sie już kupować przez internet

Gość czy przypadkeim
Klaudia KRK, oplaca sie brac kuriera :)

Gość nie macie racji
moja szwagierka pracuje na poczcie. Nie dosc ze placą im gówniane pieniadze to jeszcze brakuje ludzi do pracy. A do tego są urlopy i jest jeszcze mniej ludzi. Moja szwagierka pracuje po 12 goddzin codziennie i ONI sie po prostu nie wyrabiają. Jeśli pretensje to skierowanr go góry, oni tam mają kolosalne pieniądze za siedzenie przy biurkach a żal im złotówki na podwyżki. Wy sobie nawet nie wyobrażacie co tam sie dzieje, ja Ci ludzie sa poniżani. Jakie durne przepisy są tam stosowane. Wiem, że mozecie być źli i wk... i ja też byłam ale naprawdę to nie jest ich wina. Proszę, trochę zrozumienia ...

pewnie ze tak! kurier przynajmniej jest na drugi dzień z paczką kupiłam kiedys na allegro pewną rzecz. nie zmiesciła się w jednej paczce (duża rzecz) tylko sprzedający wysłął w dwóch paczkach. jedna doszła po tygodniu druga po 3 tyg. nadana w tym samym czasie na tej samej poczcie paranoja

nie macie racji moja przyjacółka pracuje na poczcie, jej mąż też-jest kierowcą, mata równiez siedzi w okienku wiem sie troszkę orientuje mam jedynie zastzrezenia do listonoszy którym sie nie chce dupy ruszyć z samochodu! chyba wiedzieli ze to praca w terenie?

Gość czy przypadkeim
i pewnie ci z sortowni tez tacy biedni i pokrzywdzeni, ze paczki rozwalaja i krada zawartosc lub cala paczke? :O prace mozna zmienic, chhyba ze nie ma sie za grosz kwalifikacji :O albo region jest z duzym bezrobociem (wtedy tylko wspolczuc)