Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 2

ile zarabia elektryk

Polecane posty

Gość kobieta 2

pracujacy na kopalni, pod ziemia z 10-scio letnim stazem,z wyksztalceniem zawodowym?

Gość kobieta 2
nikt nie wie?

Gość kobieta 2
Marketa szkoda:(Bardzo potrzebuje takie informacji

Gość przeczuwam
że chcesz gościa stuknąć na kilka stówek za alimenty ?

Gość kobieta 2
nie...nie mam z nim dziecka ale chce wiedziec czy mnie nie oklamuje mowiac o zarobkach

Gość przeczuwam
czyli już się wyjaśniło, kiedy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :) ciekawy jestem, czy on obiady ma w pracy, czy w domu pichcisz dla niego ?

Gość kobieta 2
Obiady ma w domu-sam sobie gotuje albo robi to jego matka

Gość przeczuwam
ale tak naprawdę to w jakim celu potrzebujesz info o jego zarobkach , jeżeli zarabia netto 2500 zł. miesięcznie to czy wystarczy takie info ?

Jej,zalezy gdzie pracuje.Elektryk na dole.........To za mało.Są elektrycy ścianowi,zbrojeniowi,transport,likwidacja,itp.Sa elektrycy na tzw.przygotówkach.......Dużo ich jest!:D A on mówi,ze ile zarabia? Aha,zależy też jaką ma stawkę,ile szycht przerobi........Dużo czynników wpływa na zarobki danego górnika.

Gość kobieta 2
Wiem tylko, ze jeste elektrykiem pracujacym na transporcie. Pracuje 6 godzin dziennie-od poniedzialku do piatku. Pracuje na dole, na kopalni. Chce wiedziec ile zarabia bo caly czas mu brakuje pieniedzy i zastanawiam sie jakie tez moga byc zarobki na takim stanowisku skoro tej kasy on nie ma

Gość kobieta 2
Kiedys wlasnie slyszalam ze zarabia 2500zl netto ale teraz nie wiem i dlatego pytam

No,chyba tak źle nie zarabia.Pewnie wydaje na głupoty,albo mamusi pensje oddaje.Skoro mu gotuje............ Jeżeli jestescie blisko ze sobą to niech Ci pokaże wyciąg z konta,tam wszystko jest wyoślone.:) Tak myślę,że około dwa tysiace na pewno ma.

Lech Wałęsa vel TW. Bolek----------->nie rób jaj.:D 1000 zł netto?Możliwe,jak ma jakies pożyczki pobrane i musi spłacać!

Gość kobieta 2
Jestesmy dosc blisko ale nie chce zagladac mu do wyciagow bo pomysli ze lece na jego kase. Ale dziwi mnie, ze skoro kiedys zarabial 2500zl netto to ze teraz nie stac go na to,zeby zaplacic rachunek za komorke, ktory wynosi 260zl

Gość kobieta 2
Dobrze, ze mi przypomnieliscie...on ma jakies kredyty pobrane...ostatni na radio...Poza tym jest po rozwodzie i na dwojke dzieci placi 750zl. Wiec przy zarobkach 1000 zl chyba nie dostal by tak wysokich alimentow no nie?

Jasne,że nie!Nie dostałby takich wysokich alimentów. Wszystko jasne:alimenty,kredyt na radio,zapłata za wyżywienie u Mamy........

Gość eseczka 123
Mi jest glupio gdzies z nim wyjsc bo on caly czas mowi, ze nie ma kasy Wiec jak idziemy gdzies do knajpy to ja zamawiam tylko wode bo nie chce narazac go na dodatkowe koszty...oczywiscie o jakis prezentach z jego strony moge zapomniec:(

Kruca,niezbyt ciekawie to wyglada.:( Jeśli ciągle mówi,ze nie ma kasy,to po co Cie gdzies zaprasza? Poza tym(nie moja co prawda sprawa),po co Ci facet z przeszłoscią?Do tego taki,który nie ma kasy?Załozycie rodzine i z czego ja utrzyma?

Gość eseczka 123
Do Marketa:No coz...prozaiczny powod...zakochalam sie. Ale teraz patrze na ta znajomosc juz troszke rozsadniej dlatego zaczynam sie nad tym i owym zastanawiac...Nie ma kasy... ale prawie kazdy dzien siedzi w lokaliku na piwko i kawke...A moze to tylko takie biadolenie z ta kasa????Chodzimy po knajpach bo narazie nie mamy innej mozliwosci na spotkania

Gość eseczka 123
A z drugiej strony wkurza mnie to, jak nie odzywa sie tydzien bo nie ma za co kupic karty do telefonu. Ja nie pracuje ale na to, zeby z nim byc w kontakcie zawsze mam kase. Chyba mi cos gosciu podpada...

Ale jaja! Ty wodę tylko,a on piwko i kawka!?No nie........... Wiesz co?Milość jest piękna,a jakże.....Tylko musisz patrzeć perspektywicznie,co bedzie z WASZĄ rodziną,jak ja założycie?Myślisz o tym?

Gość eseczka 123
Wlasnie zaczynam myslec...i teraz mam wiecej dylematow niz na poczatku...zawsze go idealizowalam. On ma swoje przeszlosc, ma coreczki i tak sie zastanawiam, a co gdy bedziemy malzenstwem i on straci prace???Chyba bede splacac jego alimenty...czy tego chce?Raczej nie

Gość ktoś życzliwy..
Witaj Marketa:)

Gość gornik strzałowy
twoj maz moze zarbiac od 1200 do 3000 netto wszystko w zaleznosci od stazu i miejscu zaszeregowania...

Gość podaj e-maila
tez nie wiem ile na kopalni, ale moj wujek w firmie elektrycznej zarabia 5 tysiakow na reke, a tata jako pomoc elektryka 2,5 tysiaka.

Gość gośc12345
10 lat na dole 3500 zł plus zyski jesli posiada akcje + kartki zywnosciowe ok 300 zl . a jesli pracuje w soboty i niedziele 3 razy w miesiacu to ok 4800