Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 4563

allegro

Polecane posty

Go艣膰 4563

wygra艂am w licytacji, ale jednak nie chc臋 danej rzeczy zakupi膰. Czy nie wp艂acaj膮c firmie pieni臋dzy, co艣 mi grozi??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cukierasekk
to zale偶y za ile t膮 rzecz zakupi艂a艣/e艣? sprzedaj膮cy wzr贸ci si臋 do allegro o zwrot prowizji, ty dostaniesz negatywa.,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukierasekk
a tak z ciekawo艣ci : jaka艣 chwilowa niepoczytalno艣膰 kaza艂a ci licytowa膰? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
15 z艂 rzecz, dostawa r贸wnie偶 15 jaka prowizja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
rzecz mi si臋 spodoba艂a, ale nie b臋dzie mi w niej dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teenage angst
bedziesz miec tez nieprzyjemnosci ze strony sprzedajacego,ale to zasluzone,lepiej tak na allegro nie robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukierasekk
za wystawienie przedmiotu si臋 p艂aci, tak samo gdy przedmiot zostanie sprzedany allegro pobiera prowizj臋... je艣li sprzedawca si臋 uprze ( ma du偶o koment贸w) a ty dopiero zaczynasz mog膮 ci nawet w kra艅cowych przypadkach zablokowa膰 konto :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oneka
a jak wygl膮da kwestia zwrotu rzeczy? bo mo偶e warto to jednak w takiej sytuacji sprawdzi膰 i zwr贸ci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukierasekk
dok艂adnie przecie偶 kupuj膮cy ma prawo zwr贸ci膰 rzecz w stanie nienaruszonym bez podania przyczyny w terminie bodaj偶e 7 (chyba )dni :o ale lepiej by膰 bezmy艣lnym - dzieci na wakacjach :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oneka
zwr贸ci膰 w stanie nienaruszonym? nie otwiera膰 paczki i napisa膰 zwrot?? - na serio potrzebuj臋 rady, przyda mi sie na przysz艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukierasekk
paczk臋 przyjmujesz , towar ci si臋 nie podoba i w stanie nienaruszonym ( nieuszkodzonym) odsy艂asz...? oneka- ale nie jstem pewna, najlepiej sobie gdzie艣 doczyta膰 .... a nie przyjmuj膮c paczki - te偶 masz do tego prawo.... wiem 偶e masz prawo do zwrotu bez podania przyczyny, ale jak to w praktyce wygl膮da to nie mam poj臋cia - wi臋c ci nie podpowiem :o mo偶e kto艣 bardziej zorientowany si臋 wypowie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oneka
dzi臋kuj臋 za pomoc, wskaz贸wki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teenage angst
ja kupuje na allegro od czasu do czau od 3 lat i w praktyce ta zasada najczesciej nie obowiazuje-chyba,ze sprzedawca informuje o tym na stronie "o mnie".oczywiscie dotyczy to z reguly rzeczy nowych,sprzedawanych hurtowo,ale na pewno nie rzeczy uzywanych.takze trzeba miec szczescie i trafic na takiego sprzedawce,najlepiej przed zakupem sprawdzic na jego stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oneka
ile czasu od momentu zakupu jest na zap艂acenie za rzecz- zazwyczaj?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 la camisa negra
je艣li kupilas cos droga licytacji to nie mozesz zwrocic. ewentualnie wymienic na inny rozmiar. tylko w przypadku 'kup teraz' mozesz zwrocic towar w ciagu 10dni bez podania przyczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gjhkhk
jest dok艂adnie tak jak napisa艂a la camis. dodam tez, ze sprzedajacy musi by firma, jesli sprzedaje jako osoba prywatna to zwrot Ci nie przys艂uguje (tzn. zale偶y od dobrej woli sprzedajacego) A tak w ogole jak licytowa艂as to nie wiedzialas ze w tej rzeczy bedzie Ci brzydko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to bywa..
jak masz malo komentarzy to lepiej szarpnac sie te 30z艂 bo dostaniesz negatywa i pozniej ludzie moga niechciec ci czegokolwiek sprzedac:o

Udost臋pnij ten post