Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editt

nadżerka a sex

Polecane posty

Byłam dzisiaj u ginekologa i powiedziała ze mam krawiąca nadzerkę. ma takie pytanie czy moge współżyc czy to zabronione? mam 21 lat. to mój pierwszy partner jak dotąd jedyny od 2 lat i ta nadżerka wykryta zostałajuz rok temu tylko wtedy nie krwawiła:( Dzis po wejsciu do gabinetu lekarka wogle zapytala czy mam problem z janikami czy jakies operacje przebyte ja ze NIE a ona to co ja chce i po co przyszłam. Powiedziałam ze Poprosru Chce się zbadac.W PL mamy problem młode kobiety się nie badają a potem dziwimy sie że tak wiele kobiet choruje na raka szyjki. Podejscie lekarzy do pacjentów jest nieodpowiednie.niepowinnysmy się wstydzić to pwonno byc normalne ze troszczymy sie o własne zdrowie.

Gość kati84
jeżeli krwawisz powinnaś zmienić lekarza iść do normalnego, bo to oznaka że powinnać ja usunąc (wymrozic). A takie postepowanie jest w 3 przypadkach: -masz upławy, stany zapalne, i krwawisz (też po stosunku). wymrażanie nie boli, trzeba tylko 3 tygodnie żyć bez sexu;) nie polecam tobie chodzenia z nadżerką krwawiącą. pozdrawiam

Gość kati84
jakby co to mail - haska5@buziaczek.pl bo tu jestm zadko

Gość kati84
wymrażanie miałam właśnie wczoraj i się cieszę że pozbyłam się kłopotu;)