Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 90989-0

Czy to normalne...

Polecane posty

Gość załamana 90989-0

... ze dziewczyna ma meszek (jasno - ciemny ;p) z tyłu policzków? i na ramioneach..taki meszek ale troszkę go dużo..mam 14 lat i zauważyłam, że wiele moich koleżanek ma ten problem ..ale...

Gość sibi
to normalne chyba że ciemny taki to juz sprawa hormonów,ale jasny to normalne ja do tej pory mam jaśniutki

Gość załamana 90989-0
Ja jestem szatynką.. i mam taki jasne.. ciemny jest ja sie mocno przyjrzysz i pod słońce.. czyli,ze nie musze się martwić , że jestem mutantem xD

Gość załamana 90989-0
?

Gość załamana 90989-0
mam w jednym miejscu przy uchu takie ciemniejsze ... a reszta jasne...

Gość no i coooooooooooooo
i to jest twój problem, nie masz większych? A ja bym chciała mieć meszek, zamiast czarnych włosów, idź na plażę, zajmij się czymś, a nie marnujesz młodość przed kompem, ja już stara jestem, to mogę.

Gość załamana 90989-0
nie pójdę na plaże bo nie pokażę się z tym meszkiem... mam problem bo faceci tylko na wygląd patrzą... ale z drugiej strony jak to jest normalne ... :)

Gość Ja mam też
A po co ci faceci jak masz 14 lat, chcesz zajść w ciążę? Masz rację, nie wychodź w ogóle z domu przez całe lato tylko siedź na tym durnym forum. Na pewno na plaży wszyscy będą patrzeć tylko na ciebie, więc nigdzie nie wychodź!

Gość załamana 90989-0
dzisiaj zauważyłam, że mam włosy jeszcze koło pach i nad piersiami i na piersiach..tzn. meszek... jak sie dobrze przyjrzeć to ciemny... oprócz tego mam jeszcze na brzuchu i plecach..ale najbardziej mnie wkurza na piersiach i koło nich i na policzkach i ramionach... słyszałam, że całe ciało jest pokryte meszkiem..ok. ale gdyby był jasny.... :(

Gość załamana 90989-0
dzis mam 14 lat.. a za kilka lat to co będe sama?

Gość załamana 90989-0
i go jest do tego dużo... i jest ciemny

Dziewczyno, przestań! Dorastasz, to normalne. Nie wpadaj w paranoję, nikt nie będzie Cie oglądał pod lupę. Ludzie nóg, rąk, uszu nie mają, a Ty się przejmujesz naturalnymi procesami...

Gość załamana 90989-0
super naturalne procesy... to co one znikną? no właśnie... muszę na laser uzbierać czy coś ... już sama nie wiem..ale czy każda przez to przechodzi?

Znikna, nie znikną, nie ma co wpadać w histerię. Możesz zbierać na laser albo zwyczajnie co jakiś czas depilacja jak koniecznie chcesz. Tak, KAŻDA. I facetom też w końcu wyrastają włosy tu i tam :P Taki spadek po przodkach z jaskini :P

Gość załamana 90989-0
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że każda dziewczyna ma ciało porośnięte meszkiem (ciemnym...) i ,że to zniknie... czy też nie... nigdy u dorosłej kobiety tego nie widziałam..czy każda kobieta sobie to goli ? a piersi?

Gość załamana 90989-0
na piersiach tez golą?

Gość załamana 90989-0
?

Gość załamana 90989-0
eee..czyli, że tylko ja jestem mutantem

Gość kie ka
ło matko ja też mam meszek na całym ciele ,może nie na twarzy ale na brzuchu plecach pośladkach piersiach itd...jest go może troche wiecej niż normalnie i wydaje sie ciemny tylko pod światło czasem i jakoś nikt na to mi nie zwrócił uwagi ,facetom sie podobam i jest okej ;) dużo moich znajomych ma taki meszek na całym ciele ,zwłaszcza jak sie ma ciemne włosy.

Gość załamana 90989-0
naprawdę? już myślałam< że sama z tym jestem ale nie widzialam nigdy tego u doroslych kobiet

Gość załamana 90989-0
mam tylko jedną wątpliwość... czy wy prawdę mówicie czy dla tego ze jestem smarkulą... bo na prawdę jakoś nigdy u dorosłych kobiet tego nie widziałam... noszą dekolty i zero .. nie widać..

Gość spirytus
masz rację to chore

Gość załamana 90989-0
ale co ?

Gość załamana 90
?

Gość kie ka
mówię ci prawde ;) jestem dorosła i wierz mi że ludzie dorośli też tak mają :P z czasem ten meszek moze zniknąć ,teraz masz burze hormonów ,za kilka lat może sie unormować i po krzyku.Jeśli nie to nic strasznego sie nie stanie

Gość załamana 90989-0
No w sumie tak..ale ja właśnie się boję, że go jeszcze więcej może być. moja mama mówiła,że jak była już dorosła to czasem wyrywała..a do tej pory to starł jej się :)....

Gość załamana 90989-0
"jak był dorosła" jak to brzmi..ona nadal jest dorosła :P

Gość załamana 90989-0
jeju..jest tak ciepło..słoneczko... i jak tak patrzę pod słońce na te włoski..to blleeee...masakra....czemu ja ? czemu nie moge być gładka ? (:P)

Tak już zostaliśmy skonstruowani ;] Założę się, że tylko Ty widzisz u siebie te włoski... Skończ z tą obsesją, wdziej bikini i nad wodę ;]

Gość załamana 90989-0
może i racja... jadę nad morze :)