Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shaw...

Dlaczego nie umiem okazać mu uczuć?

Polecane posty

Chciałabym poradzić się doświadczonych kobiet. Ja jestem jeszcze młoda - przed 20, mój facet jest starszy o 9 lat. Jest nam ze sobą dobrze. Z początku czułam się tak jakbyśmy byli ze sobą... no właśnie nie wiem dlaczego. Czułam, że mu zależy ale nie aż tak jak mi. Teraz sytuacja się diametralnie zmieniła. Od jakiegoś mies. go po prostu nie poznaję. Kiedyś nie mówił co do mnie czuje, nawet tego, że za mną tęskni, teraz potrafi do mnie zadzwonić tylko po to by mi to powiedzieć, że tęskni, że ciągle o mnie myśli, że go ten stan męczy, bo chciałby być blisko mnie, (na chwilę obecna pracuje za granicą). Nigdy wcześniej mnie nie przepraszał kiedy zrobił coś co sprawiło mi mniejsza lub większa przykrość - teraz co chwilę to słyszę. Posprzeczamy sie, oboje łapiemy dolinę a on po kilku h dzwoni i mnie przeprasza za swoje zachowanie... A kiedyś to ja 1 zawsze wyciągałam rękę na zgodę - czasami nawet wiedząc że to ON zawinił. Szczerze mówiąc nie wiem co jest grane, bo on NIGDY nie potrafił mówić o swoich uczuciach, na dodatek ja też nie mówiłam - teraz tak samo - częściej on to robi niż ja. Najpierw mnie przyzwyczaił, że nie musimy sobie nic okazywać ani słowami ani czynami a teraz nagle chce słyszeć, że tęsknie, że mi go brakuje itp... Ale ja nie potrafię mu tego powiedzieć mimo że to czuję... :( ze mną jest coś nie tak? Przecież jak się kogo kocha to się to mówi a mi to przez gardło nie może przejść...

Gość anka12
niewiem dziewczyno może z Tobą jest coś nie tak odpowiedz sobie na pytanie co Ty do niego czujesz i czego oczekujesz bo jak się kocha szczerze to te słowa same się wyrywają

Tęsknie, brakuje mi go, myślę o nim non stop, zakochałam się ale nie umiem rozmawiać o uczuciach. Trochę mnie to wszystko przytłacza...