Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19doma62.fotka.pl

KOLCZYK W PĘPKU !!!! WAŻNE !!!!

Polecane posty

Gość 19doma62.fotka.pl

siemka ! mam 13 lat i za tydzień ide do kosmetyczki przebić pępek. (nie piszcie że jestem za młoda) ;p chce i tyle ! będe wdzięczna jak mi napiszecie o przekłuciu, bulu itp...

Gość rOOOOOOxana.fotka.pl
ja mam kolczyk w pępku juz 4 lata. Zrobiłam go w twoim wieku, a ty ortograficzko spierdalaj i nie pisz bzdur jak nie masz !

zanim sobie kolczyk zrobilam mialam wbita porzadnie do glowki ortografie i mam do dzis wezcie sie gowniary za nauke a nie za pierdoly

Gość xxcvv
to zależy czym będzie Ci przebijać, igłą czy szczypcami. Samą igłą będzie bolało nawet bardzo i znieczulenie niewiele pomoże. Natomiast szczypcami nie będzie boleć wcale, poczujesz tylko że coś jest wkładane, ale boleć nie będzie. Pamiętaj tylko o higienie po przebiciu, 2 razy diennie przemywaj wodą utlenioną i smaruj antybiotykiem na zagojenie rany. Mi pępek goił sie około roku i w tym czasie nie wyglądał najlepiej, ale teraz po 3 latach wygląda super.

Gość kolporaceutka
jejku. dziewczyno. jak przebijalam mialam 16 lat. teraz mam 21 i bardzo tego zaluje. mam duza dziure od kolczyka, i nie zarosnie !!!! poza tym ta dziura i faldka skory peknie kiedy bede w ciazy. zrobilam wielki blad :( ale ciebie nie przekonam wiec pwoodzenia

A czy Ty przypadkiem nie jesteś za młoda i nie będziesz potrzebowała na to zgody rodziców?