Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sobie pograć

Instalacja gry - błagam pomóżcie

Polecane posty

Gość chcę sobie pograć

Ściągnęłam sobie Sims 2, i nie umiem zainstalować tej gry :( Po rozpakowaniu winrarem mam takie rzeczy: - foldery z dodatkami - foldery z instrukcją, crackami i serialami (ale po hiszpańsku :/) - instalkę do DEAMONa (zainstalowałam) - plik o nazwie The_sims2(cd4).iso Jak próbuję otworzyć ten plik .iso z Deamona, to wyskakuje mi komunikat: Błąd - Error in command line. Kiedy tworzę z Deamona: Mount image z tego pliku, i pojawia mi się on w Moim komputerze w napędach, to po kliknięciu na niego nic się nie dzieje. Dopiero jak wejdę w eksplorację, to widzę coś takiego: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6500fd5b22daf180 Kto mi powie co zrobić? :( Mam zainstalowany jeszcze Virtual CD i Alcohol 120% (ale tylko tą najnowszą wersję, i trialową w dodatku)

Gość chcę sobie pograć
same lewe komputerowo kobiety tu siedzą? ;(

w takim razie masz chyba tylko 4plyte, musisz miec cale 4 czesci, a instalacja zaczyna sie od plyty nr 1

Gość sama jestes lewa lewarze

Gość chcę sobie pograć
kurcze prawie 4gb ściągania i tylko 1 płyta? ech :/ w każdym razie dziękuję za podpowiedź :)

aaa skoro sa 4 giga to chyba wszystkie sa razem? troche nie chce mi sie myslec bo chora jestem :o

Gość chcę sobie pograć
wiesz teraz tak patrzę i większość z tych 4gb to zajmują dodatki (wszystkie) pościągam sobie brakujące płytki, i zobaczymy :)