Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as123

antykoncepcja która nie zmniejsza libido?

Polecane posty

Gość as123

a konkretnie hormonalna. po innej mam takie stresa ze skonczy sie dzieckiem... a na lateks moj M podobno jest uczulony. zreszta ja prezerwatyw tez nie lubie. czy jakas nie zmniejszyła u was libido, albo zwiekszyła? taka bylaby najlepsza.

Gość as123
up. szukam preparatu, który ma mniej skutków ubocznych. najwazniejsze dla mnie jest zeby nie powodowal plamien, wahan nastroju, i nie zmniejszal ochoty na seks. moze znacie jakis srodek preparat? ktory jest nowoscia, nie ma go w polsce, albo jest ale nie jest o nim glosno. lub tabletki z jakas dobrze przyswajalna postacia hormonu...?

Gość DIANE35
bralam 8 lat. libido bylo super, wszystko bylo super. przestalam brac bo czas pomyslec o ciazy - libido zerowe i juz nic nie jest tak samo.. no i trzeba wybrac co wazniejsze. chyba wroce do moich dianek!

Gość agusia5555
Regulon- spowodował, że leżę jak kłoda- zupełne zero. Jeszcze takiej sytuacji to w moim życiu nie miałam. Uciekam od tych pigułek!!!!!!

Gość lalkawertyq
u mnie logest sprawił, że mialam dreszcze na mysl o seksie. chetniej bym robila cokolwiek innego.

Gość akakal
dostalam od mojej gin info ze moze po zmianie na nuvaring bedzie lepiej. czy ktoras zaobserwowala podniesienie sie poziomu libido po ringu? aha moze ktoras wie co w ogole w tabletkach wplywa na taki dramatyczny spadek? estrogen?

ja mam novynette i na samą myśl az mnie kręci... ;] jednym slowem jestem napalona non stop ;D

Gość do tej co brala diane35
przez 8 lat- to nie jest zwykla antykoncepcja tylko lek, ktory sie bierze najwyzej 6 miesiecy, ma taka dawke hormonow, ze rozwala organizm, co Ty tu radzisz?! co za debil pozwolil Ci to tyle brac i Ci to przepisywal?!