Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosenka807

między mlotem a kowadłem- pomocy..

Polecane posty

Gość sosenka807

jestem z moim chlopakiem już ponad rok. kiedy się nie kłócimy jest naprawde dobrze i czuje się szczęśliwa. Jednak jeśli pojawiają się trudniejsze sytuacje jest gorzej. Ja też nie jedtem bez winy, dosyć żle zrobiłam, kilka razy skłamałam. zerwaliśmy już ze sobą wieke razy. jednak zawsze kończy się we właśnie pasowej sytuacji. tak bylo i dzisiaj. postanowiłam że ide na pielgrzymkę trwająca 2 tygodnie. on ie chce żebym szła. nie jest mozliwe to żeby szedł ze mną z powodu pracy. Ja naprawde czuje potrzebe pójścia, jestem wierząca, on nie. rozmowa przeplatana kłótnia trwała jakieś 6 godzin. mówił że nie potrafie pokazać że go kocham, bo i tak chce iśc mimo że on nie chce. mówi że nie wytrzyma, że sobie coś zrobi. po raz kolejny ze mną zerwał, mówi że go nie kocham. powiedział, że inna dziewczyna by się cieszyła, że jej chlopak nie może bez niej wytrzymać i powiedział że jeśli pójde to nie chce być ze mną iże go bardzo tym krzywdze. też to rozumiem bo mi też bedzie trudno przez 2 tyg bez niego.mieliśmy się wybrać gdzieś razem w te wakacje, jak się zapytałam kiedy możemy gdzieś pojechać, to wybrał termin, kiedy mnie nie będzie i że kiedy indziej nie chce. Cz to co robię jast takie złe? prosze o pomoc...

dajesz sobie w kaszę dmuchać? wiesz, ty jedź na tę pielgrzymkę, wróć, ale nie do niego. facet ma 5 lat czy jak? bo on chce, pan i władca? śmiechu warte

Gość justine203
oczywiscie ze idz na ta pielgrzymke!!!nawetnie masz sie nad czym zastanawiac..zyj swoim zyciem i nie patrz na niego w tej sytuacji, bo to Ty jestes skłonna do kompromisu a on w ogole...nie uzależniaj sie za bardzo od niego i od tego co mówi, bo w innym wypadku macie szanse na toksyczny związek, który może sie źle skonczyc...