Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzony na maxaa

O co tutaj k**** biega?

Polecane posty

Gość Wkurzony na maxaa

Gadam z pewnymi laskami. Obydwie są teraz na wakacjach. Jedną poznałem (x) na czacie, a potem jej przyjaciółkę (y). Cały dzień czekałem na wieczór, bo zawsze o tej porze na gg się odzywa, jedna albo druga. Odezwała się y. I oto przebieg rozmowy: ona (25-07-2008 23:23) ;)(y);d Ja (25-07-2008 23:23) no w końcu ;pp Ja (25-07-2008 23:23) wczoraj pisałaś wcześniej, ale nie zdążyłem :( ona (25-07-2008 23:23) no dzięki;d czekałam x pójdzie spać;d Ja (25-07-2008 23:24) a co z nią? ;pp ona (25-07-2008 23:25) nic;d Ja (25-07-2008 23:26) nie mogłaś wejśc dopóki nie spała? ona (25-07-2008 23:27) widocznie nie;p Ja (25-07-2008 23:27) hmmm, zabroniła Ci? :D ona (25-07-2008 23:27) nie ale byłyśmy zajęte;p Ja (25-07-2008 23:28) nie lubię jak są jakieś tajemnice, a ja nie wiem o co chodzi :( ona(25-07-2008 23:28) ;d nie moge powiedzieć;d Ja (25-07-2008 23:28) dlaczego? :( ona (25-07-2008 23:28) bo nie;) Po 20 minutach nie odzywania się: x (25-07-2008 23:46) ide spac bo dzisiaj to chyba nie popiszemy dobranoc x (25-07-2008 23:46) ;* Jestem maksymalnie wkurzony. Już dawno we mnie tak złośc nie buzowała. Raz, że czekałem cały dzień na tę rozmowę, a dwa, że coś ukrywają :/ I pogadam najwyżej jutro znowu nocą. O ile jej nie zniechęciłem tym nie odzywaniem się. Nie wiem co mam myśleć po tej rozmowie...

Gość sprawdz IP
pewnie to jedna i ta sama.

Gość Wkurzony na maxaa
Jak mam sprawdzić? Są razem i mają net w laptopie. Piszą z jednego numeru.

Gość Wkurzony na maxaa
Nie gadałem przez telefon. Ale mam kontakt też z ich kolegą.

Gość sprawdz IP
ale jaki kontakt, też przez gg? sorry, ale taki kontakt to nie kontakt. może ten kolega to też ona;)

Gość Wkurzony na maxaa
Gadamy już od miesiąca i zawsze normalnie, ale to teraz mnie wkurzyło. Co to za tajemnica co robiły? Jeśli nie chciałą powiedzieć to mogła skłamać. A ja się na to wkurzyłem i nic nie pisałem. Chciałem ją zmiękczyć. No ale ona się pożegnała i momentanie poszła. Odpisałem po paru sekundach i już jej nie było. Jaki jestem wkurzony :/

Gość Wkurzony na maxaa
Dkaczego z 2 bez sensu? Mamy się spotkać nawet... A ten kolega to raczej nie ściema. Jak gadałem z nim na ich numerze, bo był u nich to powiedziałem mu o swoich wątpliwościach i po paru sekundach podał mi nr gg i maila. No i mam z nim kontakt. Bywa w różnych godzinach.

Gość czarna woda
Ale do tej pory jak gadales: raz z jedna a raz z druga?

Gość sprawdz IP
jaka fajna ekipa, dwie koleżanki i kolega, wszyscy na jednym kompie wiszą:D:D a babcia też ma gadusa ? i pudel?

Gość czarna woda
No ale moze rzeczywiscie ta druga byla zajeta czy poszla spac. co ty musisz z obiema naraz gadac?

Gość sprawdz IP
a gg i maila zaklada sie w kilka sekund:) kiedys wkrecalismy kumpla w jakas głupote i w kilka chwil mielismy zapas wszelkich danych kontatowych dla naszej wimaginowanej panienki:)

Gość Wkurzony na maxaa
Nie, ten kolega był raz u nich, a ona zajęły się wtedy robieniem kolacji to ze mną gadał. Nie chodzi mi o to, że tamta poszła spać, tylko o to, że coś jest przede mną ukrywane. No nie mogłą mi powiedzieć co robił? ;/

Gość Wkurzony na maxaa
Też, potrafisz założyc maila i gg w dokładnie 5 sekund? Gratuluję ;)

Gość co tu dużo mówić
z sexu nici ;D

Gość dziweczyna z dolnego sląska
i ten kolega tez pisał z ich numeru :D żenujące :D

Gość Wkurzony na maxaa
Ile razy mam powtarzać, że on był wtedy u nich i zapytały czy chcę pogadać, bo one idą kolacje robić? Raz z nim gadałem na numerze jednej i on mi tam podał swój i od tamtego momentu gadam z nim z jego numeru.

Gość sprawdz IP
e tam 5 sekund, moze nie jestes pierwszy:D ona /on to nie dziewica w byciu oną inną i onym i babcią i psem. generalnie może lubi takie rozrywki:D

Gość a kolega pedałem jest
psa nie ma i kumpli szuka?? skad ty bierzesz takich przygłupów?

Gość Wkurzony na maxaa
Jestem na siebie wkurzony, bo zamiast bardziej popytać to ja przestałem się odzywać jak obrażona panienka i czekałem aż to ona zacznie pisać. No ale jak widać pożegnała sie i od razu poszła po tych 20 minutach ciszy :/

Gość jak to u nich
mowiles ze one teraz maja jednego kompa bo sa na wakacjach tak?

Gość Wkurzony na maxaa
No on jest gejem :D

Gość jak to u nich
a niby wczesniej kolega byl tez "U NICH"/ wiec pytanie- czy "one" występują pojedynczo?

Gość Wkurzony na maxaa
No jak jeszcze nie pojechały, to wtedy byli we trójkę w domu ;] a teraz mają niby laptopa.

Gość mi sie zdaje
ze to jedna i ta sama osoba. ja mam kilka maili i jeden taki bezplciowy nawet jest, co by go mozna pod faceta podciagnac, albo mozna na szybko dac adres brata, albo jakiegos znajomego przeciez. trafiles na malolatke z wyobraznia po prostu:)

Gość Wkurzony na maxaa
Tak, najpierw przez 2 tygodnie gadałem z jedną i tylko o niej słyszałem, a jak teraz pojechały razem na wakacje to z nią też gadam. Jak obydwie są przy kompie to gadam z tą, którą poznałem najpierw, bo to ją dłużej znam. Ale jak ona idzie spać, to gadam z tą drugą.

Gość sprawdz IP
a zdarza sie gadac rownoczesnie z dwiema "onymi" albo z "oną" i "onym kolegą" naraz;)???? (błędy z zamysłem popełnione)

Gość Wkurzony na maxaa
Tak, nieraz tak było. Gadałem z jedną z nich i równocześnie z tym kolesiem. I raz jak ona nagle zniknęła to on mnie zapytał czy ze mną też przestała gadać, bo jemu nie odpisuje.

Gość Wkurzony na maxaa
Ale jak zakładałem o temat to nie chodziło mi o autentycznośc :/ zresztą mam ich fotki, a jak wrócą to mi prześlą jakieś wspólne, bo na laptopie nie ma. Więc autentyczność swoją drogą. Chodzi mi o to co ona mogła ukrywać :/

Gość sprawdz IP
nie, pewnie sie przekomarzała. ile ma lat?