Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój telefon chyba zwariował

Mój telefon chyba zwariował

Polecane posty

Pomozcie prosze bo ja nie rozumiem, nie znam sie. Kilka dni temu wysłałam do kolezanki esemesa. Dziś po południu dostałam informacje, ze esemes nie zostal dostarczony a co najsmieszniejsze "wysłano 1 stycznia 1980r" co jest grane?? Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo. Myslalam, ze dotarł sms a sie okazuje po kilku dniach, ze jednak nie dotarł i to jeszcze taki bład.... :/

Tak.... ale dlaczego po kilku dniach informacja , ze sms nie dotarł?? :/

???

e tam jaksi blad, ja co jakis czas dostaje raporty ze dostarczono smsy ktore wyslalam z rok temu, czasmi dostaje smsy od mamy ktora wyslala mi tez je jakis czas temu :o

Zadzwoń do operatora,przedstaw sprawę,moze on Ci odpowie,co się dzieje.:)

siec era. Smiac mi sie chce bo to po raz pierwszy a tym bardziej jeszcze taki blad, ze wyslano w 1980 roku :/

Ciekawa jestem czy wogole ten sms do Niej dotarł w takim razie. I jak tu liczyc na technike ??? :/

Ja tez jestem w Erze.Już prawie 5 rok i nic takiego mi sie nie przytrafiło.Dzisiaj wysłałam SMS-a do bratanka.Odpowiedzi nie ma.Czyżby coś sie działo?Dostałam raport,ze SMS został dostarczony.Zobaczymy,co będzie.:)

Marketa ja tez juz jestem w erze z 5-6 lat i tez nigdy cos takiego sie nie przytrafilo.... Jesli dostalas powiadomienie, ze dotarl to pewnie tak jest. Ja natomiast potwierdzenia, ze wiadomosc dotarla nie dostalam natomiast 8 dni po , ze wiadomosc nie dostarczona..... i nie rozumiem.

Juz nawet sobie pomyslalam, ze dziewczyna moze ma zapchana skrzynke... :/ No nie wiem.

No,to ciekawe.Moze zadzwonisz do konsultanta?Tak z ciekawości.Ciekawe,co on by na to powiedział.:D W Plusie byłam dwa lata.Zrezygnowałam bo miałam bardzo zły zasięg.Mieszkam w dolince.:D Ogólnie,sieć OK.Mojej siostry,cała rodzina jest w Plusie.:)

No tak!Faktycznie,może ma zapchaną skrzynkę?Nawet o tym nie pomyślałam.Moze tak byc!:D

Jutro zadzwonnie do operatora z ciekawosci...bo ta data mnie po prostu rozsmieszyla ..... No ja tak sobie pomyslalam, ze moze miec zapchana skrzynke... w jej przypadku jest to molziwe choc raczej sie nie zdarzalo.... Ale jesli ma zapchana skrzynke ten sms mogl "krazyc" i wreszcie wzrot, ze nie dotarł ...tylko do diabła po 8 dniach?? :/ Bez komentarza .... :P

zalezy jak masz ustawione w telefonie (tzn waznosc smsa) a technologia nie jest niezawodna:P

Jesli chodzi o ważność smsm to mam ustawiony na maksymalny czas.