Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farradanx

Ofiary islamskich ZBRODNI HONORU

Polecane posty

{ Niemcem, rodzina wydała wyrok i wyznaczyła kata: 18-letni brat kilka razy strzelił jej w głowę. Został skazany na dziewięć lat. } :o

Gość Z takimi się nie dyskutuje
Z takimi powinna podyskutować kulka.

Gość nazywaj rzeczy po imieniu
Ale jest na nich metoda, nawet Cinajjbardziej fanatyczni kozojeebcy boją się zbeszczeszczenia zwłok, bo wierzą, że wtedy nie pójdą do raju🖐️ Dać im nauczkę :) Niech zaczną się bać, dla przykładu kilku ukarać w ten sposób. Bo nawet oni mają coś do stracenia 🖐️

Wlaśnie też mnie to zaskoczyło... zabił z zimną krwią, strzelił własnej siostrze parę razy w głowę. I dostał 9 lat. Co prawda nie wiem czym się sąd kierował ale wyrok wydaje mi całkiem nieadekwatny do czynu.. :o

Gość kciukiem go kciukiem
Ale o co chodzi bo ja widzę tam (na tej stronie) jakieś fotki powykrzywianych lasek ?

Gość ewelinay24
9 lat jak na taki kraj to i tak jest sporo, np. w egipcie za potracenie autem czlowieka i spowodowanie jego smierci majac prawo jazdy placi sie ok. 20 dolarow i po sprawie ale jesli nie ma sie prawka wtedy 25 lat wiezienia,

Oczywiście trzeba ręcznie skopiować i skasować spację. No i rzecz o której ja napisałem miała miejsce w Niemczech. Więc te 9 lat budzi zdziwienie.