Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wytrzymam

Już nie wiem co mam robić...

Polecane posty

podoba mi sie pewien koleś (nie znam go za dobrze..) on chyba ma na oku taką Anetę (nie wiem co w niej widzi..)... często go widzę na mieście uśmiechamy się do siebie on mi puszcza oczko... mam go na nk a on nawet nie napisze.. ale nie dziewię się on jest strasznie przystojny i moze mieć każdą... ma 18 lat ja 16 i już nie wiem co mam robić..zagadanie nie wchodzi w grę w takich strawach jestem nieśmiała.. ja już nie wiem co robić ..jestem załamana ... za tydzień wraca moja przyjaciółką z nią jakoś łatwiej mi będzie działać ... ale co my właściwie mamy zrobić ?

Gość Łukaszaaaaaa
sprobuj do niego lekko zagadac np .zeby sie o cos zapytac lub cos pozyczyc..tylko ładnie sie ubierz uczesz itp

on umie robić takie salta różne i często na stadionie przy szkole siedzi z kolegami i ćwiczy lub gra w piłkę..może z koleżanką mogłabym podejść i powiedzieć że fajnie to wygląda lub coś..tylko ja sie najbardziej boję ze mnie wyśmieje ...:(

moja przyjaciółka już mu napisała i nic ... (a jest na prawdę b. ładna..) a moze on kocha tą Anetę? ...albo jest nie śmiały zeby zagadać czy coś :)

tak tak wiem...ale ja się boję, ze mnie wyśmieje.. a mieszkam w bardzo małym mieście...