Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka_na_maxa

ROZSTĘPY!? Błagam o pomoc, jest ich coraz wiecej

Polecane posty

Gość załamka_na_maxa

Hej, kobitki! Czytam i czytam o rozstępach i mam mieszane uczucia. Moje są jeszcze czerwone, nie jestem w ciąży, ale mimo to sie powiększają! :( Też nie tyję, nie rosnę...więc dlaczego tak się dzieje? Chciałam zapytać Was, na tym forum, bo myśle że są tu miłe osoby z doświadczeniem :) Proszę o pomoc

Gość cętki
przykro mi to mówić ale niestety muszisz sie z tym pogodzic. jak sie ma tendencje do nich to nic juz na to nie poradzisz. nie pomoze ci i krem za 100 i 20 złotych. mozna je tylko torche rozjasnic aby stały sie bledsze ale nie znkkna ngdy. ja ich tez mam duzo. teraz sa iale i nie widoczne ale sa. trzeba uelastycznic i wmocnic skóre, tak aby nowe sie nie pojawiały. ja codziennie wieczorem szoruje sie ostra gabką ta antycellitisowa syrena. ostra jak fix. cala. potem smaruje tam gdzie sa czerwone rozstepy kremem na rozstepy aby je rozjasnic. no i oliwka aby skóra była pozadnie nawilzona. odpiac nowe juz dosc dkkugo sie nie pojawily. staneło w miejscu. ale codzienny masaz i smarowanie to podsatwa. stare nie znikły, troche sie rozmyły, zblakły ale są. Ale nie orzejmujs ie tym. Idzie z tym zyc. Ja sie nimi nie przejmuje. Wiekszość moich kolezanek je ma. Pozdrawiam.

zaden nawet najdrozszy krem nie jest w satnie odbudowac ubytkow w warstwie kolagenowej, bo tym wlasnie sa rozstepy. jedyne co mozesz zrobic to nawilzac skore balsamami, az zbledna ale jesli masz to w genach to nic nie zdzialasz :(

Gość babazrozstepami
moja droga ja jestem w ciazy, ale jeszcze jak bylam przed to mialam tak pocieta skóre na brzuchu przez rozstepy ze boje sie isc na usg bo lekarz sie zalamie jak to zobaczy, niesttey nic na to nie poradzimy , modle sie tylko zeby sie nie pojawily na rekach i udach:(

Gość załamka_na_maxa
Załamałam się ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Gość mamasia.....
ja mialam okropne rozstepe normalnie masakra probowalam wszystkiego i nic znalazlam krem normalnie cudo rozstapow prawie niema juz a uzywam dopiero tydzien rewelacja palmer's cocoa butter tylko na allegro w polsce tego niema

ja przytulam w ciazy 35kg i nie mam ani jednego rozstepu a przez cały czas stosowalam oliwke na mokre ciało polecam!

ja przytylam cos kolo 20 i nie mam ani pol rozstepu ;) dziwne, bo przed ciaza nabylam ale tylko na udach., Smaruje sie olejkiem Nivei.

Gość załamka_na_maxa
Dzięki dziewczynki :) zobacze to palmer's cocoa butter. Ja się strasznie podłamałam tymi rozstępami :( Tak mi z tym źle...

Gość ghh
ja mam rozstepy od 11roku zycia , od tylka az po kolana z boku ud .

Gość ten palmers jest naprawde
swietny ja bylam doslownie poszatkowana rozstepami teraz joz sa malusienkie wkoncu moge wyjsc na plaze:)

Gość załamka_na_maxa
Dzięki Wam! Kochane jesteście :) Spróbuję dostac to cudo... oby sie sprawdzilo Jak dobrze jest z kims pogadac. Siedze sama w domu i rozpaczam. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Gość wronkaz902
moze jednak laser?

Gość rerere
laser dobra rzecz

Gość załamka_na_maxa
a ile kosztuje taki laser i czy jest skuteczny> ?

Gość wronkaz902
100 zeta za zabieg, ale musisz powtorzyc 5 razy