Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawrence

spotkania z ex

Polecane posty

Gość lawrence

co o nich myślicie?

Gość
Ja właśnie mam zamiar :D w sumie nie wiem czy przyjdzie. Po zerwaniu-brak kontaktu przez 4 miesiace, poem koleżenstwo przez miesiac, potem znów brak kontaktu miesiac a wczroaj ja się odezwałem. A dzisiaj na pivo zaprosze :D

Gość lawrence
a czemu to robisz? chcesz wrócić? co ona to nowa dziewczyna/nowy chłopak?

Gość
Cóż-nie chcę chyba wrócić-po prostu chciałbym sie kumplować z nią jak dawniej. zobaczymy co z tego wyjdzie (w gruncie rzeczu to ona zerwała )

Gość lawrence
pozwalacie facetom na spotkania z ex?

Gość nienawidzeex
ja juz przeszlam swoje przez jego ex. jeslo on chcialby sie jeszcze z nia spotykac nawet jako tylko z kumpela to dla mnie to koniec zwiazku. albo jest ze mną albo zyje przeszloscia. to jasne

Gość Jenna1234
nie pozwalam, bo sama się z ex nie spotykam. Nie wiem czemu ma to służyć. Wolę nie prowokować losu

Gość lawrence
może o takim spotkaniu lepiej nie wiedzieć?

Gość
Zalezy od uczuć-jesli sie kocha osobę z którą się były/a nie przeszkodzi w związku.

Gość Jenna1234
nie wiedzieć? ja bym tam wolałą wiedieć, bo nie zniosłabym gdyby cos działo się za moimi plecami, ale gdyby facet oznajmił mi że umówił się z była na kawę, to byłabym LEKKO zaskoczona :/ Z przeszłością się ZRYWA. Temat spotkań z ex dla mnie nie istnieje, bo sama się z ex nie umawiam. Nie słuzy to niczemu dobremu.

Gość zapach pomarańczy...
Z przeszłością nigdy się nie zrywa! Przeszłość zyje w nas wszystkich! To nasz uczuciowy dorobek - pozytywny lub negatywny. I towarzyszy nam do końca naszych dni:) Pozdrawiam:)

Gość lawrence
no tak - może lepiej oszczędzić komuś nerwów i nic o takim spotkaniu nie powiedzieć? w końcu to nie musi się wydać

Gość
Lepiej powiedziec bo poźniej można być posądzonym o zdrade. Najlepij wogóle porozmawiac ze swoja drugą połową-pozatym zasada jest tak ze z ex można sie spotkac tylko wtedy gdy nic już do byłej nie czujemy.

Gość aga0028
Pytanie brzmi: czy naprawde do ex nic nie czujemy?

Gość lawrence
ex tez moze cos pomyslec - jesli nie ma kogos innego...

Gość aga0028
Dokladnie.Zawsze zostaja jakies uczucia.Jezeli ich nie ma to znaczy,ze caly zwiazek nie byl niczym waznym.Takie spotkania to dla kobiety sygnal,ze nie wszystko stracone

Gość Jestem przeciw
wg mnie koniec oznacza K O N I E C

Gość lawrence
co to jest wczesny rozpad zycia przed zareczynowego? moze spotkanie z ex to wygoda... nuda w zwiazku, mile wspomnienia czasem warto odgrzac?

Gość kasikonik
spotykanie sie z ex swiadczy głownie o mocnym zwiazku i o tym, że się nie wypaliło w nim wszystko do końca... Zależy na jakim poziomie samoswiadomości się człowiek znajduje, czy stać go na szczerość z samym sobą i zbadanie swojej motywacji do podtrzymywania kontaktu a takze rozpoznanie motywacji exa. Może chodzić o sex z ex, a moze chodzić o przyjacielska relacje pozbawioną dawnych urazów i wolną od oczekiwań (ideał). co człowiek to historia inna...

Gość nie wiem po co facetowi
spotkania z ex i udawanie przyjaźni, gdy ma nową dziewczynę po co mi zawraca głowę?

Bez sensu, nie powinno się spotykać z eksami, to prowokowanie losu. Niewielu ludzi potrafi się przyjaźnić po skończonym związku, bo to taka przyjaźń z podtekstem zawsze będzie.

Gość całkowicie czarny kot
ex to nie jest były znajomy, ale ktoś kto był przyjacielem, kochankiem, powiernikiem i człowiekiem najbliższym - trudno do kogoś takiego żywić ambiwalentne uczucia nawet jeśli się z ta osobą juz nie jest na co dzień do ex można odczuwać sympatię i dobre myśli ze względu na stare dzieje, ale przyjaźń? przyjaźń z ex jest trochę niebezpieczna - zbyt łatwo jest wrócić do ex, wiemy czego się po tym człowiek spodziewać, nie musimy udawać kogoś kim nie jesteśmy... moim zdaniem - zamykamy rozdział i zaczynamy następny, bo dwóch się na raz czytać nie da:-)

Gość całkowicie czarny kot
smak kotleta wspominają ex i obecny/obecna a next czuje lekki niepokój w żołądku tak już jest :-)

Gość morie
moj ex chcialby (doprawdy) pozostac w kontakcie, ale ja nie jestem jeszcze gotowa"", zreszta czy to jest dobre??

morie moj ex chcialby (doprawdy) pozostac w kontakcie, ale ja nie jestem jeszcze gotowa"", zreszta czy to jest dobre?? moze i jest............ale za kilka lat:)

Gość annnkka
Ja też sie zgadzam z tym,że z eksami nie powinno sie spotykać,wiem jak to jest-dawne uczucia wracają...a najgorsze jest to,że on chce być twoim kumplem i nic poza tym:( Najlepiej dać sobie święty spokój z eksami,bo to cholernie boli.No chyba, że po czasie nabierze sie dystansu do niego i będzie się go postrzegało jak dobrego kumpla-wtedy to można sie z nim przyjaźnić:)