Gość artur pierzyk Napisano Lipiec 26, 2008 jakiej marki armatura jest warta polecenia? szukam ciekawych rozwiazan baterii lazienkowych, zalezy mi na ciekawych ksztaltach i oczywiscie dobrym ,neizawodnym sprzecie. bede wdzieczny. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakub-stefan Napisano Sierpień 6, 2008 Chcesz powymieniać tylko baterie czy wszystko łacznie z mydelniczkami ???? Myslałes o kranach bezdotykowych ? ja ostatnio zalozyłem i moge polecic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pppytanie Napisano Sierpień 7, 2008 A jak wygladaja cenowo takiekrany bezdotykowe ??? sa duzo drozsze od zwyklych kranow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mineralny Napisano Sierpień 11, 2008 Baterie bezdotykowe maja nieco bardzie skomplikowana budowe w porownaniu do klasycznych i dlatego cena tez jest wyzsza. Kosztuja od mnniej wiecej 800 zl w gore. wszystko zalezy oczywiscie od modelu i producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 11, 2008 hans grohe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witttka Napisano Sierpień 11, 2008 A czy mozna tak poprostu dobrac tylko same baterie bezdotykowe pod kran jaki mamy obecnie w łazience? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agamemnon Napisano Sierpień 12, 2008 Chodzi o umywalke, tak? Na pewno mozna kupic sama baterie, sa tez komplety w tej samej serii stylistycznej np do umwalki, wanny czy do prysznica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witttka Napisano Sierpień 12, 2008 Tak chodzi mi o umywalke i sam juz nei wiem co jest lepsze czy wymienić cala umywalke czy tylko baterie jesli same mozna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Sierpień 12, 2008 grohe jest swietna:) mam ja w lazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlotymedal Napisano Sierpień 18, 2008 witttka- jak umywalki pasuja do nowych baterii to po co wymieniac. Chyba, ze chcesz zrobic generalny remont;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 Polecam firmę alveus lub stella. Ja korzystam z all-domo.pl i jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sebo4545 Napisano Sierpień 5, 2014 Jak potrzebuję coś z armatury to zawsze wchodzę na stronkę pgi.com.pl . Tutaj mają porządne rzeczy za niegłupie pieniądze. Od małych zaworów, po brodziki, oferta kompleksowa, szybka dostawa. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 Polecam Ci zajrzeć na http://www.domeko.com.pl/ . Tam jest duży wybór dobrej armatury łazienkowej w bardzo korzystnych cenach. :) Sama kupowałam i jestem zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 teraz jest duży wybór armatury łazienkowej. Możesz kupić sobie tradycyjną, z kurkami do odkręcania wody, albo z takim dyszlem którego pociąga się do góry. Mi się podoba tradycyjna armatura z dwoma kurkami. Widziałam duży wybór armatury w sklepie Domex w Szczecinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2017 Pozytywne mam doświadczenia z hurtownią Swatt. Moja firma specjalizuje się w instalacjach sanitarnych i dużą część elementów zamawiam właśnie od nich. Prowadzą swój sklep online na www.swatt.pl Różne rodz*****aterii, czy przyłączy, praktyczne dodatki, można skompletować rzeczy pod każdą instalację. Szybko odpisują na maila, nie ma też większych problemów żeby kogoś po drugiej stronie złapać pod telefonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Jak dla mnie oni naprawdę dają radę zarówno pod względem jakości jak i cen https://www.jaquar.pl/produkty/akcesoria/. Po pierwsze, spory wybór w różnych stylach. Po drugie wykonanie zasługuje na duży plus. A po trzecie, ceny nie są z kosmosu. Jak trzeba to można też liczyć na doradztwo. Uważam, że naprawdę światowy poziom sobie zafundowałam w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karollllxxx Napisano Listopad 26, 2018 My kupowaliśmy armaturę łazienkową od firmy Hydro-San z Kamienia Pomorskiego. Ceny konkurencyjne, duży wybór, miła obsługa więc czego chcieć więcej? Zdecydowanie polecam . hydro-san-sbs.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arletta Napisano Marzec 12, 2019 Polecam sklep z armaturą łazienkową Disan www.disan.pl Najważniejsze jest żeby armatura nam się podobała i współgrała z całością. Nie ma sensu kopiować czyichś pomysłów czy wnętrz żywcem wyrwanych z katalogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc9 Napisano Kwiecień 19, 2019 ja marzyłam o armaturze retro. po długich poszukiwaniach natrafiłam na firmę www.armaret.pl i szczerze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Diluma Napisano Czerwiec 24, 2019 Ja armaturę łazienkową kupowałam wraz z płytkami. Wszystko znalazłam w Cermagu - bardzo fajnie wyposażony salon, mają spory wybór i bardzo szeroki wybór. Jest w czym wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ozinka Napisano Sierpień 19, 2019 Robiąc remont w łazience bardzo długo szukałam odpowiednich płytek i ceramiki. Trafiłam do Cermagu i jestem mega zadowolona z zakupów! super wybór i dobra cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudyna.I 0 Napisano Wrzesień 2, 2020 Jak dla mnie armatura z KFA nie ma sobie równych. Produkty wysokiej jakości, bardzo wytrzymałe, prezentujące się nienagannie. Dodatkowo bardzo łatwe w czyszczeniu i stabilne. Mam od nich parawan nawannowy i zestaw baterii łazienkowych. Firma zdecydowanie warta polecenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleksandra0002 0 Napisano Listopad 4, 2020 Potwierdzam, myśmy niedawno przymierzając sie do remontu łazienki szukali czegoś ładnego i funkcjonalnego. Szukaliśmy polskiej firmy, a mnie jeszcze zależało, żeby wykończyć czarnym lub antracytem. No i tutaj faktycznie mogę powiedzieć, że KFA w zasadzie zafundowała nam całą łazienkę. Mamy obie baterie od nich, parawan i grzejnik. Wszystko super się prezentuje, udało się osiągnąć fajny loftowy klimat i działa też bez zarzutu. A przy okazji nie zrujnowaliśmy sobie budżetu :D Dnia 2.09.2020 o 16:16, Klaudyna.I napisał: Jak dla mnie armatura z KFA nie ma sobie równych. Produkty wysokiej jakości, bardzo wytrzymałe, prezentujące się nienagannie. Dodatkowo bardzo łatwe w czyszczeniu i stabilne. Mam od nich parawan nawannowy i zestaw baterii łazienkowych. Firma zdecydowanie warta polecenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luszka 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 a ja kupiłam armaturę w Cermagu! bardzo mieli duży wybór i sama nie wiedziałam co wziąć i co będzie dobre! a tak to w salonie zakupiłam wszystko co potrzebowałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Marzec 2, 2023 W sklepie Eksperciłazienek popatrz. Szeroki wybór armatury. Od różnych producentów więc jest w czym wybierać. Od pisuarów jak tu https://www.ekspercilazienek.pl/pisuary , przez wanny, po umywalki. Kolorystyka, forma, styl - bez problemu znajdziesz coś stylowego i funkcjonalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach