Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapryśśśkaaa

Czy to prawda, że BIODRA po ciąży rozszerzają się i nie wrócą do dawnych rozmiar

Polecane posty

Gość kapryśśśkaaa

ów?????? dzisiaj teściowa powiedziała mi, że po ciąży już na pewno nie będę taka szczupła jak przed, bo kobieca sylwetka zmienia się i biodra nie powrócą już do poprzednich rozmiarów:O a przed ciążą byłam naprawdę drobna i miałam około 89cm w biodrach, dziś w końcówce 9-go miesiąca mam już 97 cm:O Czy rzeczywiście ma rację i tak już zostanie???

to kwestia indywidualna, ja mam te same wymiary co przed ciążą .

Gość kapryśśśkaaa
a mogę zapytać ile centymetrów przybyło Ci w biodrach podczas ciąży?

Gość mama0
cos w tym jest, ja nie dopielam sie w spodnie, bo jakby faktycznie kosci sie rozeszly, ale to jest prawie niezauwazalne, wiec glowa do gory, na pewno nie 10 cm, moze ze 3... waze mniej niz przed ciaza, ale czuje, ze figura mi sie zmienila... to jednak faktycznie nie regula, niektore moje kolezanki po 3 miesiacach smigaly w starych spodniach:)

Gość kapryśśśkaaa
heh czyli jednak teściowa może mieć rację:( niezbyt mnie to pocieszyło:O moja mama bez najmniejszego problemu po ciążach wróciła do swojej wagi sprzed ciąży, a zawsze była mega-szczuplakiem i tak jej zostało do dziś, a nie jest już pierwszej młodości;) więc może ja też wrócę?;) tak się łudzę...

Gość nie ma reguły ....
ja 3 dni po porodzie chodziłam już w spodniach z przed ciazy

Gość kurka z podwórka
ale m asz schizy:):) Ja urodziłam dwoje,co prawda nie noszę juz tych konkretnych starych spodni,ale rozmiarowo takie same jak przed ciążąmi (UWAGA-liczba mnoga celowo),wiec wyslij tesciową na drzewo:D

Gość kapryśśśkaaa
a ile przybyło Ci w biodrach podczas ciąży? bo mi jednak sporo:O

Gość kapryśśśkaaa
hehe a ja mam chyba z 30 par spodni sprzed ciąży i jeśli miałabym w nie już nigdy nie wejść no to nie byłoby takie śmiesznie;)

Gość kurka z podwórka
chyba w kazdej ze 20 cm,nie mierzyłam obwodu bioder,ale powiem Ci ze i z corka i z synem "przybierałam" po 30 kilo:)))Serio! Taka mam po mamie,zastój wody i koniec.Samopoczucie extra,wyniki badan tez,a ciało jak napompowane:) W 3 miesiace bez zadnej diety wracałam do wagi wyjsciowej:) ,czyli do 55 kg przy wzroscie 168

Gość kapryśśśkaaa
a karmiłaś piersią?

Gość kurka z podwórka
tak,do roku kazde

Gość kapryśśśkaaa
no to pocieszyłaś mnie bardzo:) bo ja nie przytyłam aż tyle co Ty, a przed ciążą ważyłam jeszcze mniej niż Ty przy 169cm więc jednak jest szansa, że nie zostanę już na zawsze z tym wielkim dupskiem;) choć pewnie teściowa chciałaby, bo po co mi mówi takie rzeczy?:O

Gość kapryśśśkaaa
niestety nawet z obecnym wymiarem dupska teściowa nie zmieściłaby się tam ponieważ do najszczuplejszych nie należy;) :D