Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijka 78

Jak sie na nim odegrac?

Polecane posty

Gość mijka 78

Od jakiegos czasu spotykam sie z facetem. Ja mieszkam za granica a on w PL ale bardzo czesto sie widujemy bo czesto jezdze do PL-nawet ostatnia zdazylo sie, ze co miesiac. Jak jestem w PL to jest cudownie-smsy, rozmowy telefoniczne, spotkania Ale jak tylko wyjezdzam za granice to nagle on albo nie ma pieniedzy zeby moc zaplacic rachunek za tel i mu blokuja, a co za tym idzie nie moze do mnie pisac, albo nagle jego smsy do mnie nie dochodza(tak twierdzi i ja faktycznie niczego nie dostaje ale nie wiem czy on chociaz cos wysyla) choc i tak za granica mam polski numer, ktory jest caly czas wlaczony. Chce sie na nim odegrac ale nie wiem jak,co byscie radzily?

Gość fituszka
przez jakiś czas ignoruj go-to znaczy nie pisz nic,nie dzwoń,jakbyś sie pod ziemię zapadła :) Zobaczysz że od razu napisze :D

Gość mijka79
Mysle nad tym, ze bede milczec,a jak on sie zapyta co sie dzieje, to za jakis tydzin mu napisze, ze nie mialam kasy na telefon i nie moglam pisac A moze ktos ma jakis lepszy pomysl?

Gość a po co Ci ta zemsta
? Olej go i juz.

Gość mijka79
Tak po prostu go olac?Tez myslicie, ze cos kombinuje?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
mysle ze jakby dzownil raz dziennie to zlaozylabys topic 'czemu on do mnie tyle dzwoni?'............. normalnie masz PMS zjedz czekalade a nie produkuj sie

Gość nobody knows
jennyyy oszczędny jest kurwa mać to tylko dobrze o nim świadczy a nie możecie w necie pogadać?

Gość mijka 79
Netu on niestety nie ma i nie mozemy tak gadac.Mowilam mu, zeby zalozyl sobie gg w telefonie ale oczywiscie nic z tego. To ma byc oszczednosc?A moze to skapstwo?Narazie milcze,ciekawe czy w ogole na to zareaguje

Jakby mu na Tobie zalezalo , spod ziemi by wydarl kase na telefon . Bylam kiedys w Egipcie ( wiadomo - taryfa afrykanska) bez mojego lubego , za pobyt zaplacila 750 zl , ale pozniej rachunek za telefon 964,00 zł , bo do niego dzwonilam - rozumiesz juz ?

Gość gjgskhnkd
on ma napewno inna bo strasznie kreci jak widac czarno na bialym!1

Popieram , ma inna !!!!! Przejrzyj na oczy kobieto , wiem cos o tym , tez sie oklamywalam , w poprzednim zwiazku, zakochana po uszy !!! Bolalo bardzo , dlugo , czas nie zagoil ran niestety , jestem ostrozna i podejrzliwa bardzo . Pozdrawaiam !