Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka8

jak powiedziec mezowi

Polecane posty

Gość polka8

ze nie chce isc jutro do jego matki na obiad?

Gość jięchc en einazcywz

Gość durna ponawiacz
"_imię_, nie chcę iść jutro do twojej matki na obiad"

Gość a musicie tam chodzic
? jak pare razy do roku to ok ale co tydzien po co

Gość kwasss
Zrób Mu loda z połykiem i powiedz , że już sie najadłaś :P

Gość polka8
chodzimy pare razy do roku ale te wizyty nie sa dla mnie przyjemne. Nie chce ranic meza i nie wiem jak mu to powiedziec, ze nie lubie jego matki i przebywania z nia

Gość a musicie tam chodzic
jaj to naprawde pare to idz bo bedzie mu przykro ale szybko sie zmyjcie nie wiem do kościoła,czy namów koleżanke żeby do Ciebie zadzwoniła o anej gozinie że niby do was przyjechała wiec sie zmynjesz:)

Gość polka8
niestety bede musiala tam dlugo siedziec bo potem mamy isc do kina a ja nie chce i nie wiem co zrobic:(

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
idziemy do twojej matki czy pierdolimy sie caly dzien? :-D

Gość kwasss
A czy nie można czasem zrobić czegoś dla kogoś? Kogo się w dodatku kocha? Czy ta kobieta Ci ubliza, poniza, itd?

Gość polka 8
No niestety ta kobieta mi ubliza,caly czas mnie krytykuje i nie mam juz na to ochoty.Milosc miloscia,a tesciowa,tesciowa

Gość georginka2
myślałam, że po prostu jej nie lubisz, ale skoro ci ubliża, to nie chodź do niej. A twoj mąż powinien to zrozumieć

Wspólczuje...ja na szczęście mojej teściowej nie musze wogóle odwiedzać bo mieszka 600km ode mnie. I całe szczęście. Może powiedź mężowi że dostałaś migreny albo bardzo boli Cię ząb... ja swojemu mężowi mówie wprost że nie lubie jego matki i nie chce mieć z TĄ kobietą nic do czynienia.

Przecież szczerość jest najważniejsza w związku??Prawda??? Cały czas czytam jak to w związku trzeba byc szczerym i mówić o wszystkim, a tu prosze... Hipokryzja:P

nie mow mezowi ze nie chcesz isc do jego matki. u mnie w domu rodzice czesto sie kloca z tego powodu. mama ma podobny problem do Ciebie. babcia jej ubliza. czesto mowi tacie ze nie chce isc do jego matki i czesto awanturuja sie przez to. wymysl lepiej rano ze zle sie czujesz i namow meza zeby sam poszedl .przynajmniej nie bedzie Ci wypominal.a jak wroci to zapytaj co u jego rodzicow.jak sie czuja itd .....czasami trzeba grac :)

Gość kwasss
A nhie możesz powiedziec, że nie pojdziesz bo wizytu o tesciowej zle na Ciebie wpływaja, ze jesteś za wrażliwa na jej krytyke :P.