Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweedolka

OPIEKA GINEKOLOGICZNA W EDINBURGHU ???

Polecane posty

Gość tweedolka

CZY KTORAS Z WAS MIESZKA W EDINBURGHU I CHODZI TU DO GINEKOLOGA? A MOZE ZNACIE TU JAKIEGOS POLSKIEGO GINEKOLOGA?? A TAK POZA TYM, TO JAK WAM SIE TU MIESZKA??? POZDRAWIAM

hej odp na ten temat znajdziesz pewnie w dziale ciaza,itp. w topiku polki w ciazy w Anglii

ja jestem z Edi. Do ginekologa chodze na Dean terrace 18. tam jest family planning centre. Bardzo mila obsluga i jakby co to wszystkie leki i antykoncepcja za darmo. A mieszka mi sie tu wysmienicie juz prawie 4 lata i nie zamierzam sie nigdzie wyprowadzac :)

Gość mirphinka
leki i antykoncepcja za darmo?!?!?!

Gość fhcef
antykoncepcja napewno a co do leków to zalezy

Gość tweedolka
amikaaa jestes zadowolona z lekarzy w tamtym miejscu? ja po 4 latach w londynku, przeprowadzilam sie wlasnie do edi, mam powazne problemy i szukam dobrego lekarza na zycie... jak dlugo czeka sie u nich na wizyte? pozdrowionka

chodzilo mi o leki na choroby kobiece - jak pojdziesz tam gdzie napisalam to dostaniesz je za darmo. Na wizyte nie czeka sie zbyt dlugo, tym bardziej ze przychodnia jest otwarta w tygodniu do 20.00 Ja jestem z opieki bardzo zadowolona. A porownujac zycie w Szkocji do Londynu ( zdaniem moich znajomych, ktorzy tez sie przeprowadzili tutaj) to jest wielka roznica na korzysc tego pierwszego oczywiscie :) jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania to chetnie pomoge