Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelsi

Zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość nelsi

Witam wszystkich! Jestem z chlopakiem i miedzy nami zawsze wszystko swietnie sie ukladalo... Byly male starcia ale to chyba normalne... Pewnego razu postanowilam napisac do niego na gg jako jakas inna dziewczyna..pisalam z nim chcialam sie spotka kiedy jako "klaudia" zapytalam czy ma dziewczyne odpowiedzial ze ma ale ze jej nie kocha ze chce to skonczyc jak najpredzej bo jest mu z nia zle... ze nie odpowiada mu jej charakter itp.. wyslalam mu to wszystko i zapytalam co to ma znaczyc.. tlumaczyl ze pisze pisze do niego wiele takich lasek i on odpisuje im w taki sposob zeby sie z nich posmiac... poczulam sie dziwnie ale mu wybaczylam.. Kiedy bylismy ostatnio razem wzielam jego tel i przegladalam esy.. byly tam wiadomosci od jakiejs "a" ktora pytala go czy ma dziwczyna a on odpisal "nie i nie chce miec''... i dalej toczyla sie rozmowa.. napisala mu gdzie mieszka podala gg itp..wtedy tlumaczyl mi to ze jego kumpel poprosil go aby sprawdzi czy to porzadna dziewczyna i dlatego do niej pisal... ufam mu ale nie wiem co mam myslec..

Gość w zasadzie to
powiedz ile masz lat? i ile on?

Gość bjjur
kłamie,zdradzi Cię,widaćze zaczyna węszyć jak niewyruchany kundel

Gość Jenna1234
Nie wiesz co masz o tym mysleć? to Ci powiem... facet zwyczajnie leci z Toba w kulki. Być moze traktuje Cie jak "laska jest bo jest, z braku laku dobry kit" a na boku szuka sobie kogos innego. Obudź się , bo dostałaś juz 2 sygnały, że w Twoim zwiazku nie dzieje się dobrze. Twój facet sie Ciebie WYRZEKA przy każdej okazji. W oczach innych chce byc postrzegany jako osoba wolna. to BARDZO niepokojacy fakt

Gość nelsi
on 18 ja 17.. moze teraz wyda sie to smieszny problem ale..jak dla kogo... Dodam tylko ze jest on dj-em...

Gość nelsi
NIe chce byc postrzegany tak ze jest sam... Zabiera mnie wszedzie ze soba..przedstawil rodzicom.. spotykamy sie codziennie.. nie wiem kiedy znajdowal by czas na spotykanie sie z kims innym

Gość Jenna1234
moze ma ochote na jakiś niezobowiazujący flirt z innymi? nie wiem... na Twoim miejscu poczułabym sie tak jakby mój facet się mnie wstydził:/ a jak do tego dochodzi fakt , że się mnie wyrzeka przed innymi dziewczynami to juz wogóle nie miałabym z nim o czym rozmawiac. Młodziutka jeszcze jesteś... i wiedz ze jak bedziesz przymykałą oczy na małe sprawy to on to wykorzysta i może posunąć się dalej. spotykacie sie często? to uważaj żeby się to nie zmieniło:/ gdy jakaś inna laska zainteresuje się poważniej przecież WOLNYM chłopakiem

Gość nelsi
''na Twoim miejscu poczułabym sie tak jakby mój facet się mnie wstydził:/'' poczulam sie tak ale z drugiej strony gdyby sie mnie wstydzil nie przedstawial by mnie rodzicom nie zabieral by mnie na wszystkie imprezy nie przedstawial kolegom... Ehh nie wiem...

Gość Jenna1234
porozmawiaj z nim o tym i nie daj sie tak traktować... OK- zabiera Cie wszędzie, przedstawił Cię rodzicom. to dlaczego na zaczepki innych dziewczyn nie reaguje " sorry, ale jestem zajęty"? ? to dla mnie strasznie niepokojacy sygnał. Dla innych dziewczyn jest postrzegany jako osoba wolna i o to mu chodzi.... a w tym pierwszym przykładzie co to oznaczało ze chce zerwać, nie pasuje mu Twój charakter...o takich rzeczach powinien rozmawiac z Tobą a nie z nieznajomymi dziewczynami

Gość to jeszcze dzieciak
zlewa na ciebie, i chętnie złapałby kazda nadarzającą sie okazje, całowal z kazda chetna laska i bzykal... i wcale nie dlatego, ze chce cie zranic, albo jest taki wyrachowany z tego co piszesz widać, że to głupi gówniarz, zupełnie nie nadający się na związek. nie traktuje cie powaznie, bo jeszcze nie umie nikogo powaznie traktowac, nawet nie pojmuje idei powaznego traktowania :D Znajdź sobie starszego faceta albo weź się za naukę, a za związki na studiach. Niestety wszyscy faceci do 25 roku życia to niedojrzali emocjonalnie egoiści, potem już tylko 80% :)

Gość goszapszosza
moim zdaniem jest tutaj pwna niewiadoma sytuacja . badz po prostu bardzo czujna

Gość też prawiczek on
gównarzernia sie bawi 🖐️

Gość nelsi
Tlumaczyl to tym, ze pisze do niego wiele takich lasek i on po prostu chce sie z nich posmiac i zobaczyc ich dalsza reakcje... Pytalam czy takie teksty na moj temat byly w tym potrzebne to odpowiedzial ze nie bylo tam nigdzie napisane moje imie... A jak zapytalam dlaczego (w tej drugiej sytuacji) napisal ze nie ma dziewczyny to odpowiedzial ze chcial poznac ta laske i opisac ja temu jego koledze... a gdyby napisal jej ze jest zajety to ona by juz z nim nie rozmawiala... i o...

Gość Jenna1234
Twój chłopak głupio sie tłumaczy i powiem Ci ze te tłumaczenia wcale mnie nie przekonują. Co on? testuje panienki dla swoich kumpli? a co? kumple nie umieja sobie sami dziewczyn poszukać:) wyśmiej go z takimi usprawiedliwieniami, bo to strasznie dziecinne. Jak ma zamiar mydlic Ci oczy to niech wymysli cos LEPSZEGO! NIE DAJ SIę WYKORZYSAć

Gość jeśli wierzysz w te
tłumaczenia, to jesteś tak głupia, że zasługujesz na to, zeby cie zdradzał :classic_cool:

Gość nelsi
Moze jakis argument? A nie tylko napiszesz bezsensowne zdanie..

Gość nelsi
A co dla Ciebie zaufanie to rzecz smieszna? To powiem Ci tylko ze jestes zalosna...

Gość przepraszam ale to jest
jeszcze dzieciak, nie wie o co mu chodzi, za smarkaty na powazniejsze uczucia.

Gość no to ufaj mu dalej

Lasiunia, ślepa jesteś :). Dziecinny macie ten \"związek\". Co to za kontrole? Widać jednak mu nie ufasz, skoro go kontrolujesz :) \"chciał się z nich pośmiać i sprawdzić reakcję\", \"sprawdzić laskę kolegi, czy jest porządna\" buahaha:D, to teraz ty wskocz jemu koledze do łóżka, żeby pośmiać się z niego i sprawdzić go jako kolegę twojego faceta, czy jest porządny :classic_cool: I będziecie kwita. Zostaw go. Albo bawcie się dalej w takie podchody, dzieciaczki🖐️

To chore. Wierny partner nie bawi sie w takie numery. Lojalny partner . Uczciwy . Wiec sama sobie odpowiedz co jeszcze robisz w tym zwiazku ?

Gość lala1212
nelsi, wiem, jak sie czujesz. czasem zaklada sie tu temat, zeby inni cie uspokoili, a dzieje sie wrecz odwrotnie. niesttey - taka jest prawda, powinnas spuscic go w kiblu. ale go kochasz i nie potarfisz. jaks ie kocha, to w kazda bajke sie uwierzy :|