Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech. . .. . ..

Martwie sie o moja matke, jest w Holandii

Polecane posty

Gość ech. . .. . ..

moja siostra odkryla na jej gg rozbierane zdjecia robione tam w Holandii :o jak sie okazalo ma tam chyba kochanka :( moja mlodsza siostra ma do niej obrzydzenie od kiedy zobacyla te zdjecia.. dzisiaj dzwonila do mnie mama a początek numeru byl +62 czyli Indonezja, a jest niby w Holandii nie wiem co mam o tym myslec jestem przerazona:o

Gość nie chce nic sugerowac
ale moze dorabia jako hmm.. ''panienka''

Gość Jeżeli numer był z Indonezji
to zapewne tam właśnie jest. Po prostu poznała faceta przez Internet i pojechali sobie razem do Indonezji, prawdopodobnie na Bali. I dobrze, po co miałaby wegetować w Polsce aż do śmierci? Chciałybyście mieć takie życie? Nic nie zobaczyć, niczego nie zwiedzić, tylko mieć na jedzenie i czekać na śmierć? Niech poszaleje, niech się zabawi. Jej prawo.

Gość ech. . .. . ..
szkoda tylko ze ma meza i 4 dzieci :(

Gość reniferkaa
a ile ma lat ?

Jej mama nie była w Polsce.Miała być rzekomo w Holandii,a znalazła się w Indonezji.......

Gość VNKM
Słaba prowokacja, naprawdę 2/10. ...a swoją drogą ciekawe skąd niby twoja siostra rzekomo wytrzasnęła fotki z jej gg? tak samo dziwne jest to, że za granicą twoja matka koresponduje przez gadu-gadu, czyżby w Holandii, czy Indonezji GG odniosło taki sukces?! ba, napewno wybrała się z Polakiem!

ech. . .. . ..------------>wpuściłaś mnie w maliny!:D O ja,naiwna.:D :D :D

Gość dfgderbfb
VNKM i co takiego....mieszkam za granica i mam kontakt z rodzina przez gg,nic dziwnego w tym nie widze,straszne smieszne twoje "czepienie" sie autorko poprostu pogadaj z matka,takich historii jest wiele,niech sie opamieta!!

Gość do autorkii
to że numer zaczynała się na +62 nie świadczy o tym że ona jest w Indonezji, moze być cały czas w Holandii, a np. korzysta z tańszych operatorów rozmów międzynarodowych, którzy łączą się z Indonezjii. Mój ojciec jak dzwoni z Niemiec to czasami pokazuje się zwykły polski numer komórkowy a czasami numer kierunkowy innego państwa, Indie, ITP