Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszlaMama23

Podroze w ciazy do kiedy mozna??

Polecane posty

Gość PrzyszlaMama23

Witam, jak wyglada u was sprawa z podrozami.Ja narazie jestem w 11 tygodniu.Chcialabym w 8 miesiacu pojechac do Polski na egzaminy na uczelnie czyli 10 godz drogi w 1 strone autem .Potem dojazdy na egzaminy bo nie zatrzymam sie w miescie gdzie mam szkole czyli jakies 2 -3 godz dojazdu w 1 strone .Maz by mnie wozil.W sumie pisalam juz do szkoly i mam mozliwosc odpuscic sobie ta sesje ale nie chce tak duzo miec zaleglosci a z drugiej strony ktora jest oczywiscie wazniejsza nie chce zarazac malenstwa.Co myslicie??

Gość PrzyszlaMama23
ale mi sie rozchodzi podroz w 8 miesiacu a czytalam ze wtedy lepiej juz nigdzie nie jezdzic

Gość PrzyszlaMama23
jak ja bede w 8 miesiacu

niektore babki nawet do 9 miesiaca pracuja. siostra mojej kolezanki nawet w 9 miesiacu prowadzila autem. Ty oczywiscie pytasz o siebie jako o kierowce czy pasazera?

zalezy jak sie bedziesz czula ja po miescie jezdze autkiem jako kierowca rowniez. ostatnio bylismy na wycieczce w gorach 3 godz w jedną strone i duper mi sie jechalo bo mialam akurat dobry dzień. wszuystko bedzie zalezalo od twojego samopoczucia- oczywiscie jezeli ciaza bedzie przebiegala prawidlowo... choc ja bym sie nie zdecydowala :) 10 godz plus 2-3 plus egzaminy to chyba spore obciazenie jak na 9 miesiac. tzn patrze na soiebie. ale moze dla Ciebie to bedzie pikuś.