Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie poddam się dyktaturze

Dlaczego kobiety tak bardzo oceniają po ubiorze, biżuterii itd ?

Polecane posty

Gość nie poddam się dyktaturze

czy my faceci coś wam narzucamy, zabraniamy czegoś ? Nosze sygnet bo to rodzinna pamiątka, wygląda raczej jak obrączka ale tak kobiety krzywo patrzą...to jest krzywdzące

Gość Poznaniak85
ja nosze białe spodnie i mam wyjebane na to co o tym myślą kobiety:), niech się lepiej za swój celullit wezmą, bo prawie każda go ma :/

Gość marmoladaj
uważam,ze faceci powinni się ładnie i modnie a przed wszystkim schludnie ubierac...nawet niezbyt urodziwy facet jak ubierze fajne ciuchy to staje sie atrakcyjniejszy....sygnety odpadają okropność...pewnie ktos napisze,ze nie kazdego stać na ciuchy...jesli ktos pracuje to stac go na to zeby dobrze wyglądac to nie chodzi o markowe ciuchy nawet na targu można fajnie sie ubrac....uwazam ,ze facet musi byc schludnie ubrany a przede wszystkim czysto.....ostatio spotykałam sie z takim ,ktory nie dbał o wygląd a na dodatek czuc było potem...wtedy pomyslałam jest gorąco spocił sie ale jak na drugi dzień przyszedł w tej samej koszulce....nie dałam rady!!!!1chłopcy dbaJCIE o swoja higiene osobistą!!!!

miałam nieprzyjemną scene gdy przechodziłam z chłopakiem koło jakiegoś chłopaka który miał zafarbowane włosy rózową bluzke, i mój facet zaczał głosno gadac ze pedał i ze mu wpierdoli dostał kazanie, ale znajac facetów przeleciało mu przez uszy ale wiem z pewnych zródeł ze sam sobie obiecał ze juz wiecej tego nie zrobi a ja wrecz podziwiam za indywidualność, a sygnety są spoko :)

Gość synety sa fuj
na sama mysl o facecie z sygnetem robi mi sie niedobrze... :O białe spodnie sa okey..

Gość darmoki
sygnety sa okropne, pachnący, ładnie ubrany facet to jest to.......pomyslcie o tym facet zle ubrany z beznadziejna fryzura,smierdzący potem i sygnet na palcu...haha okropienstwo

Gość jolajolajolajola
noś co chcesz ,kogo to obchodzi czy masz biale pedalskie spodnie czy trzy dniową koszulkę.dobre wytłumaczenie dla obwiesi i brudasów

Gość jeśli nie nosisz złotego
łańcucha na klacie to nie jest tak źle. :classic_cool:

Gość jeśli nie nosisz złotego
ja taki mam i uważam, że jest zły bo mi się w niego zawsze włosy wkręcają :classic_cool:

Gość ciemny gród
ja pierdole ale tu jest ciemnogrod. na zachodzie se kolesie moga popierdalac i w rozowych bluzeczkach i nikt im nie wpierdoli za to ze sa pedalami wspolczuje chlopaka kolezance ale ciemnogrod

Gość sygnety sa wiesnaickie

Gość dla faceta jedyna bizutreia
to obraczka i ew. sygnet rodowy, z wlasnym ,nie lipnym, herbem, no i typowo meski,skromny , gustowny - a jaki jest twój?