Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciche dni mamy

ciche dni...Czy to tak ma wylądać?

Polecane posty

Gość ciche dni mamy

Może to dziwne pytanie ale...jesteśmy długoletnim małżeństwem, mamy swoje mniejsze i większe problemy, a od dwóch dni pierwsze ciche dni!:( Pierwszy raz nam się coś takie zdarzyło! Jestem w szoku, nie odzywamy się do siebie w ogóle!!! Siedzimy w osobnych pokojach! I co najgorsze mi wcale taki stan nie pzreszkadza:o...Wcale nie chce mi się godzić z mężem, nie tęskni mi się do niego... Czy to zwiastuje początek końca?:(

Gość ciche dni mamy
No nie wiem, tak się p prostu zastanwiam, bo nerwy na niego wcale mi nie przychodzą, a NIGDY tak nie mialam:o. Nasze kłotnie nawet te najbardziej burzliwe kończyły się pogodzeniem po 15 minutach. To pierwszy raz! Jestem w szoku, tym bardziej, że tak jak pisałam, wcale mi się nie tęskni za stanem sprzed...Dochodzę do niepokojącego wniosku, ze mogłabym tak żyć...Tzn. tak bez niego...

Gość dobrze ze ja tak nie mam
Twoj facet to ciota. Przelozyl by Cie przez kolano, trzepnal pare razy to od razu by Wam przeszlo :P

Gość ciche dni mamy
No ja na pewno tez się pierwsza nie odezwę. Tzn. odezwaliśmy się do siebie kilka razy, ale w sprawach bardzo formalnyc typu "gdzie są klucze?"...i nic poza tym...

Gość ciche dni mamy
dobrze, że ja tak nie mam - a ile lat jeśli mozna wiedzieć jesteś ze swoim idealnym facetem?:p

nigdzie nie napisalam, ze jest idealny :D niedlugo 15 lat stuknie ;)

Gość ciche dni mamy
Acha, no to zwracam honor, bo myślałam, że mam do czynienia z jakąś małolatą z kilkumiesięcznym stażem:p:D

Gość ciche dni mamy
ale żeby tak od razu z tą ciotą wyskakiwać...Chyba trochę za mało o mnie/o nas i o sytuacji wiesz, nie sądzisz?;)

sadze, sadze ;) Tez zwracam honor :P Mam dzis zadziorny humor :P Po prostu uwazam, ze ten sie obraza kogo na nic innego nie stac i tyle ;)

Gość ciche dni mamy
No ale po kilku latach związku, to się może przydarzyć, czy nie???:p:o Uciekam na chwilę, wychodzę z domu na spacer (sama:p), będe po południu;)

zgwalc go dzisiaj za kare :P

Gość przejdzie za kilka dni i
skończy sie namiętnym, bezpruderyjnym seksem :D kup nową ekskluzywną bieliznę i paraduj bezczelnie przed nim - niech cierpi ;) :D:D Gwarantuje, że szybko się "odobrazi" ;)

Gość no wlasnie popieram
szkoda zycia na ciche dni :D

Gość a czym Cie Twoj
jaskiniowiec skrzywdzil? 🌻