Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwino

Orgazm

Polecane posty

Gość elwino

Witam. Mam mały dylemat dotyczący orgazmu. Wiem ze kobietę o wiele trudniej zaspokoić niż mężczyznę. Jednak kochałem się ostatnio z moją Dziewczyną przez ponad pół godziny bez przerwy i Ona miała 5 orgazmów, a ja nie zdążyłem dojść, bo nam przerwano. Dodam że przez cały czas byłem 'prężny' i jeśliby nam nie przerwano to pewnie bym doszedl po jakims czasie. Moje zapytanie jest takie: czy to normalne u faceta tak dlugo dochodzic? I czy to normalne u kobiety miec tyle orgazmow podczas jednego stosunku?

Gość dobrze udaje
ta twoja dziewczyna :p a y za mało czytasz i malo wiesz o kobietacg

Gość hihirihi
udawala orgazmy zebys jak najszybciej juz skonczyl Za dlugo to tez nic specjalnego..

5 orgazmów? to niech zgłosi się do Guinessa :) bedzie bogta. facet- myslisz że jak głośno jęczy i sie telepoce to ma wielkie O?! ma wielkie G i chce skończyć jak najszybciej. sorry za bezpośredniość ale tak niestety jest.

A ja sie kochalam ze swoim jakis czas temu i tez mialam ze cztery, pięć. To jest mozliwe wiec nie szydzić mi tu! Pierwszy raz mi sie to zdarzylo, bylam w ciezkim szoku ale to jest mozliwe! Bylo po prostu caly czas na maxa dobrze.. Jeden sie konczyl, zaczynalam znowu dochodzic. Nie wiem czym to bylo spowodowane. Kochalismy sie na imprezie, bylam troszke podpita i podjarana trwaką. Z X mielismy przerwe w seksie i moze tez dlatego (bo steskniona bylam?) Nie wiem sama ale bylo bosko!

to nie miałas orgazmu a tylko stan orgazmiczny spowodowany rozluźnieniem się pod wpływem alkoholu i trawki.Alkohol zmniejsza odczuwanie wrażen dotykowych więc łechtaczka staje się niewrazliwa na stymulację Mialem taka sytuacja z moja dziewczyna była podpita to wrzeszczała że ma orgazm za orgazmem aż w koncu padła i zasnęła na drugi dzień nic nie wiedziała że miała orgazm i tylko sie smiała z tego.

facet- dokładnie, ja jak wypiłam kiedyś pare piw i się kochałam to miałam wrażenie że mam 30-minutowy orgazm ;) a było mi po prostu dobrze jak cholera bo zawsze mi dobrze jak jestem podpita i mam mojego skarba obok. Do tego przyjemny seks i już wielkie O :) 30 minutowe hehe

Wiec albo nigdy nie mialam orgazmu albo mialam jednak taką serie;) Orgazm to jak sadze maksimum rozkoszy podczas seksu. To chyba wiem na ile bylo mi wtedy dobrze. Nazwij to jak chcesz ale doszlam 5 razy

cos dużo tych oragazmów-albo ty jesteś boskim mkochankiem,albo ona świetna aktorką.Hmmm

Po orgazmie nastepuje u kobiet małe zmęczenie ulga i rozluźnienie Stan orgazmiczny narasta podniecenie jest super przyjemnie i się to utrzymuje troche opada ale po chwili sie podnosi i to moze trwać az do konca stosunku gdy facet się spusci podniecenie opada ale czuje sie brak rozluźnienia w dole brzucha (cipka jest napuchnieta ) i dalej sie chce Wowczas kobieta znająca swoje ciało a nie chcaca uraźić faceta ktory jest juz po i odpoczywa idzie do łazienki i konczy rączką .

wogóle orgazm kobiety jest to tak skomplikowany .i nie ma jakis ram Dlatego czesto gdy występuje taki sposób dochodzenia do orgazmu u kobiety facet robi jej orgazm minetka ,lub rączką a potem w nią wchodzi i jest u niej stan orgazmiczny a jednocześnie spokojnie krew odpływa z cipki i gdy skonczy ona jest też zaspokojona.

Gość co ty pierdolisz wielki znawco
jestes facetem wiec nie neguj! po orgazmie kobieta jest owszem rozluzniona i emocje opadają, ale (pisze co wiem z autopsji) gdy po chwili łechtaczka znowu jest stymulowana bardzo szybko dochodzi do drugiego orgazmu i znowu po chwili odpoczynku, (jakies parenascie sekund, nie wiecej, bo emocje tak opadną ze ciezko bedzie doprowadzic ponownie na skraj), po energicznej stymulacji znowu mozna dojsc i tak pewnie bez konca gdybysmy byly robotami, bo to męczące (moze nie osiąganie, ale samo doprowadzanie). kazdy kolejny orgazm jest coraz słabszy.

pisałem ze orgazm u kobiet jest bardziej skomplikowany niż to opisałas Moja np. po orgazmie nie lubi dotykania łechtaczki bo ja to drażni a z dojsciem drugi raz to tylko jak jest bardzo wyposzczona nie miała orgazmu dwa tygodnie to może dojsc drugi raz ale juz bez stymulacji łechtaczki a tylko sutek i punktu "G"

Gość u8657ju
pewnie zle jej lechtaczke dotykasz :P

Gość karoolek
coś mi sie wydaje po przeczytaniu tego , ze chyba niektórzy nie wiedza co to jest orgazm !! tego sie nie da pomylic z niczym innym , jak jak sie go ma - to sie jest pewnym ze sie go mialo ! a w kwesti orgazmów wielokrotnych odsylam do lektury jak i do poczytaniu o orgazmach polaczonych z ejakulacją u kobiet - to dopiero czad jest

Gość karoolek
jakis tam facet opiera to co wie po tym jakie kobiety spotkal , a prawda jest taka , ze nie kazda kobieta po orgazmie oddtraci swego partnera od swej lechtaczki , wiele kobiet pozwalają na jej dalsze pieszczenie , ale i wiele kobiet nie jest w stanie dac sie tam dotykac