Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZapłakanaaWkącie

Mój mąż zdradził mnie z małoletnią 19 latką,

Polecane posty

Gość ZapłakanaaWkącie

Mój mąż zdradził mnie z małoletnią 19 latką, jak sie dowiedziałam, wyrzuciłam mu wszystko co o nim myślę, może za ostro potraktowałam go, ale nie panowałam już nad sobą, na co on mi powiedział, noi co z tego....była niezła. jestem w szoku;((((

ja pierdole...... w takim razie Ty też mozesz zdradziac i powiedziec co był niezły :P ochydne

Gość ZapłakanaaWkącie
tylko że ja mam 48 lat i 3 razy tyle wagi. Kto mnie zechce :( Nawet nie mam się jak odegrać :(

ej kobieto ogarnij się możesz przecież cos zrobic ... ja bym mimo wszystko się zemściła na takim chamie... napewno potrafisz wydobyc z siebie piękno i nie jeden poleci na tzw. " ryczącą" 40 nie che Cie urazic ale do dzieła

Gość Simone Mole Muzine z Afrika
zawsze mozesz zdradzic go z psem, to go bedzie musialo zabolec :)

Gość wiceklita
jak można ważyć 150 kg , no jak ?

Gość kwasówka
Oj tam głowa do góry na chłopie świat się nie kończy. Aerobik basen, fryzjer, nowy ciuch , przede wszystkim zmiana postawy wobec zdradzającego i wyjście z kąta:).

Gość ZapłakanaaWkącie
no dobrze fryzjer kosmetyczka to u mnie podstawa, ale on mi zarzucił że to młoda była że taka i siaka;((((to było upokarzające, był na tyle bezczelny, mówiąc i zachwycajac sie młodym jedrnym ciałem, a co to ja jestem stara jakas???że ona taka ciasna taka słodka. Brak słów, rece mi opadły

Gość kamelia30
upozoruj zdrade ,zacznij gdzieś znikać(spacer) idz do fryzjera ,zachowuj sie w domu nienaturalnie ,udawaj podejrzanie szczęśliwą ,chowaj komórkę ,wysyłaj sama sobie esy.ja tak kiedyś zrobiłam -uwierzył ,szalał z zazdrości bo myślał ,że tylko on może zdradzać.Załatw go jego własną bronia bo z tymi hujami trzeba krótko

Gość
to żałosne pozorować zdradę... takie poniżające :o

Gość karoolek
Zaraz Ty masz lat 48 domniemam iż maż starszy , chyba , ze sie myle , to gdzie tam kogoś około 50 chciala by 19 to lata ? chyba , ze była to jakas desperatka , wiec nie masz sie czym martwic

Gość uczuciowa 29
a on ma z nia romas czy tylko raz ją przeleciał? jestes pewna, ze ją przeleciał? co jeszcze Ci powiedził? może bardziej chcial Ci dopiec niz tamtą chwalić...:( trzymaj sie i powiedz, ze teraz to juz i ty mozesz się przyznać, ze jakis czas temu mialaś romans....:) nie martw sie bedzie dobrze....CZAS:)

Gość popieram karoolka
Musiałaby być mocno zdesperowana albo ślepa. No chyba że to jakaś dziwka za pieniądze była, ale wówczas jej rzekoma ciasnota to wytwór wyobraźni małżonka :D

Gość kamelia30
lepiej pozorowac niż zdradzić ,pomyśl koleżanko powyżej

Gość kottttteczek
to ponizajace pozorowac zdrade ak tylko robia zrozpaczone stare rury ktore juz nie mają ratunku

Gość lala1212
wyprowadz sie jeszcze DZIS, nie daj sie upokarzac.

Gość Zaplakanawkacie
tamten wpis to nie moj tylko podszyw ja nie mam 48 lat!!! mam lat 35, maż mnie z nia zdradził na 100%,

Gość uczuciowa 29
A CO ON W TEJ CHWILI ROBI? nie, nie ty masz sie wyprowadzic tylko jego spakuj i won z mieszkania!!!

Gość zapłakanawkacie
tylko wiesz, ja go nadal kocham:((((pomimo ze jest hamem.

Gość zapłakanawkacie
teraz pojechał na spotkanie do jakiegos byłego znajomego z poprzedniej pracy.

Gość uczuciowa 29
domyślam się ze kochasz, ale on nie bedzie ciebie kochal jesli wyczuje, ze jestes slaba i może robic z tobą co chce mialam juz taka sytuacje, tak go kochalam ze chcialam przymknąc oko na jego zdrady, ale po woli, po kilku miesiącach otrząsnęlam się i otworzylam oczy-jejku co ja chcialam zrobić!!!!! dziewczyno spokojnie, najpierw mu pokarz ze nie z Tobą takie akcje:) więc go wystaw zw drzwi, i tak bedziecie sie widywali bo jestescie malżenstwem, wiec nie odejdzie w sina dal... a on zaluje? jak miedzy wami było?

Gość młodocianaaaa
bo ci prawde powiedzial z ktora nie umiesz sie pogodzić. Jestes juz stara i zurzyta

Gość niewysłowiona lekkość bytu
Zurzyta??? Ham??? Ludzie, opanujcie się :O

Gość ZapłakanaWkącie
właśnie dobrze nam sie zawsze układało, dlatego jestem teraz w szoku, nigdy bym po nim tego sie nie spodziewała. Czy my 30 jesteśmy już skazane na to:(

Gość młodocianaaaa
tak!!! jest zużytą ścierka , starą, śmierdzacą .

Gość niewysłowiona lekkość bytu
młoda, weź się zdecyduj :O

Gość uczuciowa 29
jestesmy skazane na szczęście i tego trzeba szukać:) słuchaj, on mial z nią romans czy to jednorazowy przypadek? nie odpowiadasz na pytanie, dlaczego? jak sie dowiedzialaś, jak on zareagowal? nie bedzie walczyl o was, nie załuje? a 30 latek to jeszcze malo:)

Gość Zapłakana......
dowiedziałam sie jak się kochaliśmy się, powiedział mi cos luzna sie zrobiłas to sie wydarłam na niego i on wtedy powiedział to. Spotykają się ze sobą, a on za kazdym razem jak wraca do domu smieje sie ze mna, obrzuca mnie ze jestem stara, ze zazdrosna o młodą:(((