Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZapłakanaaWkącie

Mój mąż zdradził mnie z małoletnią 19 latką,

Polecane posty

Gość karoolek
myslicie ze nas facetow pociagają ciała 30 letnich żon? jak sie kochamy z nimi ?? to jesteś w błedzie, nie ma afecta na swiecie ktory by nie leciał na te młode okazy!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- co nazywasz okazem - bo patrzac na wiele kobiet młodych ja np. calą mase bym do łózka ze wzgledu na wyglad nie wpuścił , a zas te ładne naprawde napewno nie pójdą do łózka z facetem 35 latnim jesli nie maja w głowie ten teges - wiec i dla mnie odpadaja

Gość matkakarolki
co ty opowiadasz, jak można porownac cialem matkę i córkę??? to jakis obłęd

Gość karoolek
Jest ograomna różnica między przypadkowym zauroczeniem a wyrafinowaną zdradą ( jaką uprawia mąż autorki).On pastwi się nad nią psychicznie,wykorzystuje jej bezsilność.Nic tu nie pomoże rozmowa,sam mówi jej w najpodlejszy sposób o jej nieatrakcyjności,to jest poprostu obrzydliwe. ------------------------------------------------------------------------------------------ przepraszam bardzo ale bazujemy tu tylko na tym co nam autorka przekazala i jak przekazala - Ty troche wybiegasz na pzreciw - ja jestem ostrozny , skad wiesz iż wczesniej nie dawal jej znaków o jej np. nieatrakcyjnosci , a ona je zignorowala

Gość zwyczajniejajuzniemoge
tutaj nie ma powodów generalizować , młoda to młoda, stara to stara i koniec tematu, jak można dziewczynke 19 letnia porównywac do babki 40 letniej?? oszaleliście???

Gość karoolek
zaden obled - rozejrzyj sie sam na ulicy zobacz pzrecietną zapasioną nastolatkę i zgrabną zadbaną 35 latke - bedziesz wiedzial o czym mówie

ale po co od razu porownujecie spasioną do zgrabnej?? ja p roponuje porownac zgrabną 19 latke do spasionej 30....

to jest chore porownujecie zupełnie 2 rozne dekady, młode dziecko do starzejącej sie juz kobiety.

Gość jak go...
Do karoolek Jasne,że nie wiem nic poza tym co opisała nam autorka,jednak istnieją pewne zasady,normy zachowania się wobec żony(męża). Po tym co zrobił mi mój ex,nigdy nie poniżyłam go mówiąc mu,że ma małego,krzywego itp,on mi również nigdy nie powiedział nic tak okropnego jak mąż autorki. Jeśli nie jest dla niego zbyt atrakcyjna ,powinien powiedzieć wprost:'odchodzę bo już cię nie kocham",a nie pieprzyć się bezmała na jej oczach i jeszcze porównywać kobiecość swojej żony do kobiecości kochanki. A swoją drogą,nie życzę tobie karoolku,żerby potraktowała ciebie w ten sposób jakakolwiek kobieta.

Gość karoolek
nooo to mozemy tak w nieskonczonosc zapasioną 19 do zgrabnej 19 i też wyjdzie niesmak , sek w tym , ze jak zgrabna ladna i powabna i zadbana w wieku lat 40 - to zapewniam iż są kobiety co mają 40 lat a wygladają wcale nie tak tragicznie jak by sie po tym topiku moglo wydawac na tle tych 19 latek

jak go.. podpisuje sie obiema rękami

korolku nie wiem na jakies wsi mieszkasz , ale w wawie jest duża ilość pieknym zadbanych zgrabnych 19

Gość karoolek
karolek zna swoją wartosc jak i zalety - nie rusza go ewentualne gadanie kobiet - bo widzi co i jak jak i czuje - słowa to tylko slowa , majace na celu zadac rane - odbijane są od mojej tarczy tak jak ciosy mieczem gladiatorów (usmiech)

Gość karoolek
a ja nie wiem na jakiej Ty - tu u mnie jest duzo 40 tek co wygladają niczym 19 latki oczywiscie roznica jest , ale taka ze mozna sobie ja podarowac ...

hahah różnica no tak różnica 20 lat buahahahha

Gość tangggo
jasne a pomiedzy 39 a 60 latkiem tez nie ma róznicy przeciez nie wiedziałes?/..

Gość karoolek
tu juz jest roznica i to znaczna

Gość tangggo
jak to ??? przeciez pomiedzy 19 a 40 letnia mamuska nie widac roznicy mowiles..dziwne, no tak przeciez, im starsza kobieta a tym bardziej o 20 lat ma jedrniejsze ciało szczuplejsze ...

Gość tangggo
z wiekiem ciało jędrnieje, zmarszczek ubywa, nie to co te młode pomarszczone i nie jedrne, stara baba ma taką ciasną cipke ajjj

Gość jak go...
beznadziejny ten karoolek,on nie widzi różnicy bo okularów nie nosi...hi,hi

Gość tangggo
jak go... wiesz tez mam takie wrażenie

Gość całkowicie czarny kot
i w ten oto sposób zapłakana kobieta, która chciała usłyszeć dobre słowo, bo jest w sytuacji niewesołej, stwierdziła, że wali takie dno i sobie idzie... żenujące są pyskówki małolatów, którym się wydaje, że pozjadały wszystkie rozumy i którym anonimowość internetu przesłania nie tylko logiczne myślenie, ale i wszelkie zasady kultury (jeśli takowe w ogóle istniały). to forum, przez takie wymiany zdań, schodzi na psy

Nie wierzę, że można mieć taki brak szacunku do samego siebie i tolerować zdrady męża oraz jego bezczelne zachowanie. Już dawno jego manatki powinny wylecieć przez okno mieszkania, a pozew złożony w sądzie. Nie wiem jak można kochać takiego prymitywa... Co do tych małolatów... już niedługo wakacje się skończą, wreszcie pójdą do budy i zapanuje spokój....

Gość Przepis jest prosty
" Zaplakanawkacie tamten wpis to nie moj tylko podszyw ja nie mam 48 lat!!! mam lat 35, maż mnie z nia zdradził na 100%, " No to poszukaj sobie 19 latka:classic_cool:.

Gość karoolek
Karolek ma lat ponad 40 , karolek też ma dobry wzrok i jak pisal róznice są , ale w wielu przypadkach wcale nie tak istotne , chyba ze bazujecie na swym wygladzie , albo na wygladzie swych zon partnerek lubo znanych wam kobiet , moja zona to kobieta 40 letnia i wyglada calkiem calkiem . w kwesti ciasnosci cipek - ktoś ma w tym w ogole jakies doswiadczenie , ze tak pisze ? ani wiek , ani rodzenie dzieci w ilosci np. 2 wcale nie musi zmienic ciasnosci cipki , jak i ewentualna ilosc odbytych stosunków - kto komu takich głupot naopowiadal ?? moze sie zdazyc iz kobieta po porodzie potrzebowac bedzie plastykę pochwy , ale nie musi ! a ja .... wiem co mówie i nie z teori

Gość poiuytre
mój 25-letni mąż zdradził mnie z 33-latką (jej mąż ma 61...) zaznaczę,że ona nie ma lepszego ciałka ode mnie... a pod kopułką to ma zupełną pustkę... jak się baba uprze- a facet to gówniarz... niektóre kobiety nie są NIC warte! nie załamałam się, teraz on skamle, błaga o wybaczenie... a ja niedługo jadę na wakacje (bez niego oczywiście!) -zapowiada się bardzo bardzo przyjemnie :D