Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skomplikowany_emigrant

Dłużnik UK- wejdz i pradz jesli miales kiedykolwiek problem finansowy

Polecane posty

witam serdecznie, jesli ktos znajdzie chwile czasu i zechce mi poradzic to bardzo prosze o wypowiedzi.. otóż sytaucja przedstawia sie nastepujaco: przez 3 lata mieszkalem w anglii, sytaucja rodzinna zmusiala mnie do wyjazdu z anglii z dnia na dzien, musialem sie spakowac i wyjechac natychmiast i tu pojawil sie problem nieuregulowanych rachunkow, nie zapalcilem za internet, tel. stacjonarny oraz abonament komórkowy, umowy praktycznie dobiegaly juz konca ale jednak ostatnie rachunki do zaplacenia zostaly,sytuacja tak sie rozwinęla w polsce ze nie moglem juz wyjechac do anglii, chcialbym to wszytsko teraz wyjasnic, tylko nie wiem jak sie za to zabrac, jakie konsekwencje groza za niezaplacenie rachunkow, prosze o opinii i porady polonii w uk, jakie procedury podejmuja anglicy w takich przypadkach?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a ile czasu minelo od Twojego wyjazdu? od nie zaplaconych rachunkow? masz te rachunki przy sobie? numery do firm?

minal rok czasu, rachunkow nie mam, ale pamietam firmy, myslalem zeby napisac do nich maile i wyjasnic sprawe, przeciez moge przelac im pieniadze

up

Gość Pierdzielisz
Nie placiles myslales ze sie uda? nic z teqo;! ile ty masz lat?czlowieku?rodzina ci kazala wracac?:)dobre!

wymądrzac sie latwo, chcesz sie powyzywac to skacz do oczu na innym topiku, ja szukam porady od osob w podobnej sytuacji

Gość A ja wlasnie mieszkam po takim
Dluzniku.nie moqe wziac tv sky bo linia bt zadluzona.nie moglam kupic tel kom.na ten adres i innych rzeczy.nawet tv licence mi sprawdzali czy mam bo ten adres jest lipny .przez takich co nie placili i wyjechali sobie!

udało sie pozalatwiac zalegle rachunki, kamien z serca, dziekuje za opinie, trzymajcie sie