Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmnj hm mn

Od 10 dni nie oddzywam sie

Polecane posty

Gość hmnj hm mn

z facetem. Zachowal sie paskudnie w stosunku do mnie, przezwal i zamilkl. Odezwie sie i przeprosi mnie? TAK czy NIE? Obstawiajcie;)

Gość oiliwa
tak, gdy będzie chciał kontaktu fizycznego z Tobą

Gość poopka
nie przeprosi

Gość hmnj hm mn
Nie bylo miedzy nami innych kontaktow fizycznych poza pocalunkami;) Znalismy sie cos kolo 3 miesiecy tylko

Gość do jestem z wami
olej go ,nie daj się,ma przyjsc i przeprosic a jak nie ,to niech spada

Gość oiliwa
to i tak może być powód do ze się odezwie, ale wątpię w to, że przeprosi

Gość hmnj hm mn
Ja sie trzymma i na pewno sie pierwsza do niego nie odezwe;) Nawet jesli on sie odezwie, to juz nigdy nie bedzie tak jak bylo miedzy nami-nie ma szans. Chcialabym jednak,zeby przeprosil. Chcialabym miec ta satysfakcje

Niektórzy faceci nie są w stanie przyznać się do błędu, raczej nie licz na przeprosiny.... z drugiej strony mam za mało informacji, żeby wnioskować, że się w ogóle Tobie jakieś przeprosiny należą...

Gość Krwawa_Orlica
a ja tak w kwestii technicznej - ja Ty tak dlugo mozesz pamietac, ze masz sie nie odzywac... Czasem sie obrazalam. Ale mam naprawde slaba pamiec :O Chocbym niewiadomo jak chciala pamietac, zaraz zapominam :O 10 dni to juz w ogole abstrakcja dla mnie :D

Gość hmnj hm mn
wyszlam z kapieli -----> Nie chce tutaj wchodzic w szczegoly, ale uwierz mi- przeprosiny sie naleza;) Nie jestem bezkrytyczna wobec siebie i nie stroje fochow, by otrzymac pozniej przeprosiny. Tutaj ewidentnie byla jego wina + wyzwanie mnie na brak argumentow:O

Gość hmnj hm mn
Krwawa ---> Akurat zamietalam ten "sądny dzien", bo to dla mnie wazna data i sobie policzylam:P i wyszlo,ze 10 dni;):D

Gość Krwawa_Orlica
ja to akutrat chcialabym sie czasem na dluzej obrazic na brata... JAk zasluzy :classic_cool: Al on zaraz przyjdzie zagada o jakims nowym fajnym filmie i ja zapominam no 😭 A nie daj Boze wlaczy Diablo... To juz spowrotem sie kochamy :P

Gość hmnj hm mn
Krwawa--> ja tez sie nie pootrafie dlugo gniewac-wierz mi. Na brata to w ogole;) ale w tym przypadku i okresleniu mnie kilkoma niezbyt kuturalnymi epitetami nie moge sie po prostu "odobrazic" i zapomniec;)

Gość Krwawa_Orlica
Al ja tylko pytam jak to technicznie zrobic. Wlasmnie tez bym chciala na dluzej, bo naprawde czasem zasluzy Ale no nie potrafie :O Skleroza nie boli :D

Ooo skoro epitety już były to nie licz na przeprosiny. Z mojego doświadczenia wynika, że jak facet odpuszcza sobie laskę to jej na zakończenie właśnie potrafi powiedzieć te "epitety", ale nigdy nie przeprasza potem. Nawet jak jest im głupio, nie przepraszają, bo wiedzą, że zrobili z siebie idiotę, ale przyznanie się do tego za dużo kosztuje.

Gość hmnj hm mn
jak by Ci naprawde zalazl ten brat za skore to bys potrafila:P;) A skoro zaraz zapominasz to po prostu masz fajnego brata, ktory nie potrafi Cie tak naprawde zdenerwowac:);) Ja w tym momencie tez zaluje,ze nie mam wiekszej sklerozy, ale niestety;)

Gość hmnj hm mn
wyszlam z kapieli ---> Tak tez podejrzewalam. Do przyznania sie do chamskiego zachowania trzeba miec odwage, ktorej on chyba niestety nie ma jak widac.

Gość Krwawa_Orlica
JA nie mowie, ze nie fajny ;) Ale jakby ten Twoj fajny tez nie byl to bys z nim przeciez nie byla ;)

Gość hmnj hm mn
Orlica ----> Wydawalo mi sie,ze jest fajny, niestety. gdyby byl fajny to nie powiedzialby tych slow, ktore powiedzial. Czasami ludzie sie maskuja i prawda wychodzi "w praniu". Szkoda mi tych 3 miesiecy,a le lepiej po 3 miesiacach niz 3 latach

Gość Krwawa_Orlica
aaa, co racja to racja ;) Co to sa 3m-ce w obliczu 90 lat, ktore przyjdzie Ci przezyc :D

Gość hmnj hm mn
90-24=76 76 lat jeszcze- wariant optymistyczny:D;)

Gość Krwawa_Orlica
podziel to przez te 3 miesiace to Ci wyjdzie ilu jeszcze gosci mozesz wyprobowac! NIe ma bata, zeby ktorys z nich sie nie okazal idealem! :D

Gość hmnj hm mn
Olica---> Dzieki za pocieszenie:D;) Nie patrzylam na to z tej strony:D;) chociaz wolalabym nie musiec az tylu lat probowac;) tym bardziej,ze mam juz 24:( ;) ponad;)

Gość Krwawa_Orlica
Masz dopiero 24 lata! Ja w tym wieku jeszcze sie klockami bawilam, a nie myslalam o mezczyznach :P Poza tym, czemu zakladasz, ze bedziesz musiala wielu wyprobowywac?? Masz czas na wyprobowanie wielu (tak wychodzi z obliczen) ale nie widze przeciwwskazan, zeby tym chodzacym idealem nie byl juz nastepny delikwent :D

Gość hmnj hm mn
Krwawa ---> To mamy cos wspolnego, bo ja dopiero od niedawna zaczynam sie tak naprawde interesowac facetami;) Wczesniej czulam sie za mloda:O wiem, wiem, pewnie to dla 99% spoleczenstwa dziwne, ale tak bylo;) Niestety teraz widze,ze znaczna czesc fajnych facetow jest juz zajeta

Gość Krwawa_Orlica
"znaczna czesc" to nie 100% ;) Bedzie dobrze! Dasz rade 🌻

Gość hmnj hm mn
Krwawa -----> Dziekuje za mile slowa 🌻 i za to,z enie uywazasz mnie za dziwna;)

Gość Krwawa_Orlica
:D Nie ma sprawy :D To jak bedzie jakis ranking na kafe "kogo lubisz najbardziej" to mozesz na mnie zaglosowac :classic_cool:

Gość hmnj hm mn
krwawa----> nmo baaaaa. Nie ma innej opcji jak ta :classic_cool:;)