Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona latem

Dlaczego faceci z czata sa tacy beznadziejni?

Polecane posty

Gość znudzona latem

Czasami mam ochote powiedziec po prostu : spierdalaj. Wchodze czasami z nudow ale ile razy mozna zniesc pytania typu: -z kond, skont, s kont jestes? -ile masz lat, jak masz na imie, poklikasz, z jakiego osiedla jestes, wyslesz fotke ( po 3 min rozmowy)? -szukasz sponsora? Czasami umowie sie z jakims na piwo, kawe bo wydaje sie byc ciekawy. Podjezdza swoim swiecacym od mazidel autem, stawia piwo i robi przy tym dziwaczne miny a potem albo nawija o sobie 3 godziny albo juz chce cie miec za dziewczyne, zone, kochanke. Czasami wysluchujesz przez godzine jaki to on biedny bo 4 dziewczyna z rzedu go rzucila a przeciez on byl taki kochiany zlablabla

Gość czarna woda
to po co czatujesz?

Gość charry-mary85
dokładnie, mam takie same doświadczenia. dlatego na czat wchodzę z częstotliwością raz na 3 lata... niestety 80% na czacie to osby z poważnymi problemami psychicznymi lub własną osobowością. niedawno weszłam sobie na czata i rozmawiałam z jednym starszym facetem i dał mi dobrą radę:" nie wchódź tu więcej! szkoda Ciebie! zmarnujesz sobie życie, tak jak ja" więc nie wiem czy nawet za kolejne 3 lata odwiedzę czata.. pozdrawiam Autorke:)

a czego się spodziewałaś po emotikonach na czacie? przecież to sami zakompleksieni nieudacznicy :) (patrz - dotyczy kobiet także)

Gość charry-mary85
a jeszcze zabawniejsze jest to, że wydaje im się, że wyglądają jak Brad Pitt:D po takich deklaracjach patrzysz na zdj i ręce opadają... to są kłamstwa czy spaczony obraz własnej osoby? p.s. nie wyglądam jak miss pl, ale też za taką się nigdy nie podaję.

Gość czasem czatujacy
to nie dotyczy tylko facetów:o NIESTETY wiekszosc dziewczyn zaczyna rozmowe od "elo" i wlasnie od jakiegos "z kąd" (i nie mowie o gimnazjalistkach tylko o dziewczynach z mojej kategorii wiekowej czyli 20-25lat:o ) czasami tez jakas nudziara sama do mnie zagaduje i oczekuje zeby ją zabawiac bo sama zbytnio nie wie o czym pisac... ogolniej mowiac znalezienie ciekawej i inteligentnej osoby na czacie graniczy z cudem dlatego zagladam tam jak juz totalnie nie mam co robic🖐️

Gość czatoholiczka
Nie wszyscy - widocznie na tylko takich trafisz:) Cała tajemnica tkwi w prowadzeniu rozmowy, kto ją podtrzymuje, kto zadaje pytania. I tak jak w realu liczy sie pierwsze wrazenie, ciekawe tematy do rozmowy dla obojga, nawet o pogodzie może być intrygująca i pochłonąć nas bez reszty. Druga sprawa to nick. Przeciez dużo mówi o danej osobie, w jakim celu się znajduje. Przeciez czyta się między wierszami. Poznałam na czacie wielu wartościowych ludzi, którzy sobą coś prezentują, nietylko wizualnie (wygląd kobiet tez pozostawia wiele do zyczenia).

Gość gdfgfgfdggdgdfg
Nie z czata, ale z czatu analfebetko !

Gość charry-mary85
"Dobór końcówki dopełniacza rzeczowników nieżywotnych jest oparty na dość skomplikowanych zasadach. Jedna z nich powiada, że końcówkę ‑u otrzymują zwykle wyrazy pochodzenia obcego. Z kolei w komunikacji potocznej wyraźnie preferuje się końcówkę ‑a. Rzeczownik czat jest pochodzenia obcego, a używa się go przede wszystkim w języku potocznym. Prowadzi to do konkluzji, że obie formy dopełniacza są poprawne" — Jan Grzenia, Uniwersytet Śląski

Gość annnkka
gdfgfgfdggdgdfg Nie z czata, ale z czatu analfebetko ! chyba ktoś tu kogoś nie lubi:)jak chcesz kogoś poprawiać,to popatrz jak ty napisałaś/łeś analfabetko:P A co do tematu-racja,że na czatach za ciekawych ludzi to nie można poznać.Bo albo jacyś "psychiczni",albo napaleni jak nie wiem co,masakra,dlatego ja na czaty nie wchodzę-szkoda czasu na pisanie z jakimiś palantami i tyle:) pozdro:)

Gość sdfghjk
a na jakich czatach przesiadujecie? pytam bo nigdy nie wchodziłam

Gość troglodyta z maturom
o dziewczynach z czastu można powiedzieć to samo, ale mocniej! "nio" "nom" "cz" "Cze" "siemka" i milion innych infantylnych zwrotów to wasza domena

Gość czatoholiczka
dla 30 latków

Gość czatoholiczka
proszę nie generalizuj

Gość czego wy tam szukacie
jezeli facet po 30tce jest samotny to chyba byłby prawdziwy cud gdyby byl inteligentny, pisal bezblednie i interesująco i w dodatku wygladał przyzwoicie:o

Gość blądynka nie farbowana
A z kąd ja mam wiedzieć jak się powinno pisać? No z kąd? Jak już tu jestem to zapytam, jak się powinno poprawnie mówić - Iran czy Irak? Bo czasem słyszę tak, a czasami tak...

Gość vcfvc
dobre :P

Gość cherry-mary85
o! "ksienzniczka" czułego wojtka:D