Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek1650

co wy na ta diete?

Polecane posty

Gość maniek1650

mam 16 lat, 193cm i waze 95kg uprawiam sporty takie jak kickboxing, box i MMA, do tego mam tez diete miedzy innymi na 9:30 sniadanie: jajecznice + 4 tosty z serem na przemian z szynka 12:30 II sniadanie : ryz z ryba gotowana (przewaznie jest to losos lub filet z ryby) 16:30 obiad: ryz z piersia kurczaka gotowana na przemian z makaronem i czerwonym miesem 21:00 kolacja: platki pelnoziarniste + musli do tego pije napoje wysoko bialkowe i proteinowe i dozo owocow :banany, jablka, kiwi, winogron, mandarynki, pomarancze. spedzam po 2 godziny dzinnie na silowni plus 2 godziny na treningach. napiszcie co o tym myslice pozdrawiam

Gość podnosicielka1
🖐️ Jadłospis układał Ci dietetyk? Nie znam się na tym,co powinni jeść sportowcy...ale ryż, makaron..raczej niedobre winogrona, banany...zawierają cukier kurczak na hormonach ser[żółty zapewne]ma dużo kalorii napoje???energetyzujące...to chyba chemia wg mnie brakuje warzyw, jogurtów naturalnych, nabiału, za mało mięsa, zdrowej żywności...wody z cytryną, soków naturalnych Jestem na diecie i jem zupełnie inne produkty...zdrowo się odżywiam.

Gość cambiasso
leje na twoja diete

Gość dobra dieta na masę

A ja Ci proponuję taką dietę: 1. Posilek godz. 8.30 - 100g platkow owsianych - 300ml mleka 2% - 3 jaja cale gotowane - 100ml soku z marchewki - maly banan B: 46g (w tym 33g pochodzenia zwierzecego) W: 117g T: 28g kcal: 904 2. Posilek godz. 12.00 - 100g szynki z piersi kurczaka - 140g pieczywa razowego - 30g sera zoltego - 10g masła - salata, pomidor B: 36g (w tym 31g pochodzenia zwierzecego) W: 80g T: 21g kcal: 653 3. Posilek godz. 15.00 - 100g ryzu brazowego - 150g piersi kurczaka - salatka warzywna - 15g oliwy z oliwek B: 39g (w tym 32g pochodzenia zwierzecego) W: 85g T: 18g kcal: 658 4. Posilek godz. 18.30 (przedtreningowy) - 100g ryzu brazowego - 150g piersi kurczaka - salatka warzywna - 15g orzechow ziemnych niesolonych B: 47g (w tym 32g pochodzenia zwierzecego) W: 90g T: 10g kcal: 710 Godzina 20.30-21.30 trening. 5. Posilek potreningowy (bezposrednio po treningu) - 40g proteiny (np. Pro Longatum Biogenixa) - 75g carbo B: 32g W: 72g T: 2g kcal: 434 6. Posilek godz. 22.30 - 125g twarogu chudego - 10g oliwy z oliwek B: 25g W: 4g T: 10g kcal: 206

Gość maniek1650
Profesorka ta dieta ktora napisalas wyglada bardzo dobrze dozo weglowoganow i bialka + proteiny mam tylko jedno pytanko co do obiadu napisalas oliwa z oliwek z tego co wiem kurczak powinnien byc gotowany podczas diety a nie smazony, wiem ze oliwa z oliwek jest zdrowa ale efekt jest lepszy po gotowanym miesie, tak mi sie wydaje. diete moj brat mi podaj jest zapasnikiem i uprawia box mowi ze sam to jadl taka diete jak byl w moim wieku. ale wyprubuje twoja diete Profesorka wyglada dobrze i moge ja zmieszac troszke z moja. dzienkuje

Tak ale mi chodziło właśnie o gotowanego kurczaka :) tylko nie napisałam tego... Proszę ;)