Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveGirl

Przeciwnicy naszej klasy

Polecane posty

Gość LoveGirl

nie lubie N-K.. zaraz mnie wszyscy zjadą..;P ale trudno... dla mnie polega to tylko i wyłącznie na włazeniu sobie w tyłek, "lansowaniu sie", pochwaleniu się ile się ma znajomych... rozumiem ludzi zakładających nasza klase żeby naprawde po kilkunastu latach odszukac znajomych, ale żałosne jest wstawianie np przez laski 30 takich samych zdjęć, coraz to je zmieniających.. i komentarze.. żeby każdy zobaczył jaki to on nie jest fajny ahh... czy ktoś jeszcze myśli podobnie? ?;)

Gość ehhhhh
ja mam:) czasem zabawnie jest popatrzec kto ci przesle zaproszenie z ludzi ktorzy kiedys "przypadkowo" odwracali glowe na Twoj widok na ulicy..... spoleczenstwo bez godnosci i charakteru, a to wszystko dla zwiekszenia jakiejs marnej liczby znajmych, ktorych w wiekszosci znajomymi nazwac nie mozna...

Witam w gronie ludzi anty-naszo-klasowych;) Nasza-szkapa jest do kitu ;p

Gość Jozek...
ale duzo tam jest zrozpaczonych rozwodek i wdow co chlopa szukaja. Ja teraz nie musze szukac baby w biurze matrymonialnym, wleze na nasza klase i mam

Gość LoveGirl
hehe a myślałam ze jestem sama ;) fajnie ze ktoś jeszcze tak myśli .. a ile macie lat ? że tak zapytam.. bo ciekawa jestem .. w moim wieku prawie każdy posiada ten jakże cudowny profil.. a ja mam 18 ;)

Gość Jozek...
ale duzo tam zrozpaczonych rozwodek i wdow co chlopow szukaja. Ja nie musz szukac baby w biurze matrymonialnym wleze na nasza klase i mam

Gość karoolek
sama " nasza klasa " to coś fajnego choć niebezpiecznego . To jednak ludzie są jacy są i nie winic za to calego portalu jak i zamysłu ku któremu powstal !

Gość Jozek...
a ja 50

hehehee a ja mam tam konto ;) i znajomych ktorych naprawde, hmm, znam :) nie akceptuje bezmyslnie zaproszen bo to nie na tym polega. Moim skromnym zdaniem faktycznie glupota jest zakladanie sobie kont przez ludzi kilkunastoletnich - w stylu gimnazjum czy liceum, ktorzy swoich znajomych maja na codzien. Ale mnie np znalazla kolezanka z podstawowki z ktora nie widzialam sie 9 lat i kumpel z obozu, tez sprzed kilkuuuuuuu lat :) i o to chodzi :)

Gość pytajnikowaaAaA
Ja tez sie nie zalogowalam. Nie ma jak fora ;) Pzdr

Gość jan serce
Znajomych wybieramy sposrod ludzi, z ktorymi cos nas laczy. Klasa nigdy nie bedzie nasza, to przypadkowy zbior, z ktorego wybieramy to dla nas wartosciowe, a cala reszta niekoniecznie nas interesuje. Wydaje sie byc rzecza oczywista, ze nie ma naszej klasy, podobnie jak nie ma naszej ulicy, naszego autobusu...

Gość kotka222
ja nie mam konta na naszej klasie i nie mam takiego zamiaru jak na razie

Gość Elizabeth..........
A ja sie nawet zastanawiam czy nie usunac tego kata z NK, bo juz mnie zaczyta wkurwiac. Np. z tymi znajomymi, patrze na jakas osobe ktora ma ich 750 i zastanawiam sie czy ona rzeczywiscie wszystkich zna

Gość a mnie to zwisa
...czy się inni lansują, czy nie - ich sprawa, nie mój problem! Ja mam konto, mam niewielką grupkę znajomych, mam ze trzy zdjęcia i jest git! Bo klasy w SP i w LO mialam cudooowne! Dlugo jeszcze po studiach mieliśmy kontakt, ale potem jakoś porozjezdzali się wszyscy po świecie. A teraz, dzięki naszej klasie mozemy chociaz wirtualnie "pobyc razem" ;)

Gość skanska
mialam konto ponad rok, ale juz mnie do szalu doprowadzal ten lans, zwlaszcza 'goracych' 13-latek i usunelam. nk kojarzy mi sie tylko z beznadzieja i powinna byc tylko dla ludzi, ktorzy odnajduja sie po latach, bo przeciez do tego miala sluzyc, a nie do dodawania 145 zdjec 'z moim misiem, z moim chrzesniakiem, autko mojego tatusia'

Gość Myślałem ze mam downa
Z tego powodu ze nie mam konta na NK , żal mi własnie tych gorących 13, 14 i 15 latek... wszyscy wszystko wiedzą dowalają sie do wszystkiego itp... heh xD , nie ma konta i nie bedzie ^^

Gość hihot-naewt głośny...
A ja tam mam konto na NK,ale nie moje dane,bo po co?A jest po to żeby wku...ć tych co ich nie cierpię.........taka się już urodziłam.

Gość nekromanta
Na dzis dzien to juz jest przesada z tym portalem a komentarze dodawane do zdjęć nie roznią sie od poprzednich niczym autorzy zdjec robią je z myslą o wstawieniu na Naszej-klasie wstawiając głupie komentarze typu ( oto cała Ja, to Ja, takie se, itd) czekając az padną komentarze (slicznie wyglądasz, ale laska, itp) Nie krytykują w złą strone ze ktos zle wygląda czy zdjecie do kitu. Jest to rewia mody i tyle

a ja mam konto na nk, wstawiam fotki i wcale nie mam słodkich komentarzy :D Są nawet złosliwe , ;) i to od znajomych tylko, bo dla reszty mam blokade :)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość gość993
niektórzy ludzie przez nk mają sporo kłopotów. u mnie w klasie pobili przez to jednego chłopaka

Ja właśnie z tego powodu usnęłam już jakiś czas konto na tym portalu i nie mam zamiaru tam wracać 🖐️

Gość Farbowana Blondina z Londina
Przykładem jest polski ineligent - informatyk, który pokazuje tam zdjęcia swojego dziecka małego, którego oglądają pedofile z całego świata. Mimo, ze zna się na komputerach to pracuje fizycznie z anglikami na budowach i mądrzy się jaki to on mądry jest. O Internecie ma zero pojęcia taki. Cała rodzina w znajomych dodana: bracia rodzeni, matka oraz stary na portalu szkolnym (czyste kretyństwo i idiotyzm).