Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editt

WSZYSCY FACECI ZDRADZAJA A KOBIETY SA NAIWNE

Polecane posty

jest facet 26 letni ma żonę dwójkę dzieci małych i spotyka się z kobieta po 40stce nooo jest sZczupła,ZADBANA ale stara kobieta a on ma młoda żonę. DO TEGO wcale się ztym nie kryje ona ma dyskoteke i on tam przychodzi obejmuje ja całuje czasami stroi na bramce żona myśli że on wpracy. Wszyscy wiedzą tylko ONA NIE.kolejny przykład znam bardzo zakochaną pare ładna inteligenta dziewczyna i spko chłopak biora ślub za miesiąc a on nie raz bawił się Z dziwkami mimo iz jego dziewczynie NIC NIE BRAKUE koledzy wiedza ONA NIGDY SIE NIE DOWIE. kolejny przykład facet zdradzał siostre mojej kolezanki mimo iż byli zaręczeni. on chwalil się kolegom.mówił ze po slubie przestanie. KOLEJNY CHLOPAK MIESZKA Z DZIEWCZYNĄ 3LATA ZA PÓŁ ROKU ŚLUB A ON NAMAWIA MOJEGO KOLEGE ZEBY JECHAŁ ZNIM DO TAKIEJ JEDNEJ SPRAWDZONEJ DZIWKI. CHLOPAK JEST BARDZO ZAKCHANY W SWOJEJ KOBIECIE CZUŁY IWOGLE NIC DO ZARZUCENIA.TYLO TEN JEDEN MANKAMENT ONA NIGDY SIĘ NIE DOWIE. OCO CHODZI Z TYMI FACETAMI? CZY SĄ NORMALNI FACECI KTÓRZY POTRAFIA ŻYC Z JEDNA KOBIETA?

Gość xcv
WSZYSCY BABY ZDRADZAJA A FACECI SA NAIWNI. 💤

Gość xcv
WSZYSTKIE... :P

Gość sara moi
tak kazdy zdradza a naiwne tylko panienki wierza ze nie

Gość ehhhhh
niektore patrza trzeźwo

ALE GDYBYSCIE POPATRZYLI Z BOKU NA TE PARY TO W ZYCIU BYŚCIE NIE PODEJRZEWALI ŻE ''TEN'' CHŁOPAK MÓGŁBY JĄ ZDRADZAĆ. SĄ CZULI KOCHAJĄ. MOJA KOLEŻANKA MA TAKIEGO WKRĘTA ZE NAPEWNO JĄ CHŁOPAK ZDRADZIŁ I CIAGLE GO TYM MĘCZY A PARWDA TAKA ZE ON JEJ NIE ZDRADZIŁ. ALE SIE NAOGLĄDALA TEGO I JA TEZ I SAMA ZACZYNAM MIEC PARANOJE ŻE MÓJ FACET TEZ MOŻE SKUSI SIĘ JAK NIE SAM TO ZA NAMOWA KOLEŻKI

Gość to smutne ale prawdziwe
WSZYSCY SA TACY SAMI!

Gość sama napisałaś ze kolezanka
Twoja mysli, że facet ją zdradził, a tego NIE zrobił:D więc po cholere zakładasz temat, po czym w dugim swoim poście sama zaprzeczasz:D???

NIECHE GO TYM MĘCZYĆ ALE BEZ KITU JAK WIDZĘ JACY PORZĄDNI CHŁOPCY PRZEWALAJĄ SWOJE DZIEWCZYNY KTÓRE SA NAPARWDE WARTOŚCIOWE NICZEGO IM NIE BRAKUJE. TO TO MYŚLE CZEGO MÓJ MIAŁBY BYĆ INNY TYM BARDZIEJ ŻE TERAZ DZIEWCZYNY SĄ TAKIE BEZPOSREDNIE I WYZWOLONE

NOM OK TO JEST ON JEDEN NA TYCH KILKUDZIESIĘCIU WIELKIE MI POCIESZENIE.

a co do samego temau to sie zgadzam;) dlatego nie chce faceta bo po co mi potem beczeć , albo byc jedyną KTÓRA NIE WIE:D Zresztą ostatnio przykładny facet majacy narzeczoną zdradził ją ze mną :o juz NIE WIERZE, że jakikolwiek facet nie zdradza, a nawet jeśli tego nie robi to lada dzień to nastąpi;D

ALE ONI NAWET NIE MAJĄ WYRZUTÓW SUMIENIA UWAŻAJĄ ZE TO JEST OK. A SKORO SIĘ OŚWIADCZAJĄ MÓWIĄ ŻE KOCHAJĄ TE KOBIETY-DZIEWCYZNY. NAWET SEX MAJĄ UDANY BO DZIEWCZYNA IM SIE WYPINA JAK TYLKO ZECHCA. TO OCO KAMAN? PO CO IM WIĘCEJ CO JEST ŹLE?

Gość eeee moj nie zdradza
Razem mieszkamy, razem pracujemy. Musialby to robic, jak wychodze do lazienki :P

a wracajas do chłopaka Twojej koleżanki to wcale pewności mieć nie mozęsz, że on jej nie zdradził:) co myślisz, że wydać się wyda jakby zdradził lub on przyleci do Ciebie i CI powie że ją zdradziŁ?:p

eeee moj nie zdradza--> :D:D:D:D:D:D

BEZ KITU WŁASNIE SIE TEGO BOJĘ ŻE LADA DZIEŃ TO NASTĄPI:( BO NAWET KSIĄDZ MI POWIEDZIAL PRZY SPOWIEDZI ZE TO TAKI GATUNEK I DLA NICH SEX NIE OZNACZA MIŁOŚCI

FAKT NIE WIEM CZY JĄ NIE ZDRADZIŁ POROSTU O NIM MI JESCZE NIE DOSZŁO DO WIADOMOSCI. ALE MAM TAKA NADZIEJE

no wierze Ci:) i pewnie i tak Cie zdradzi:) dlatego ja wole być tą, z którą zdradzają niż tą ,która jest zdradzana:D:D:D

znowu jakas zakompleksiona?:o to ze ciebie zdradzali to nie nzcazy ze wszyscy zdradzaja:o

Gość xcv
"NOM OK TO JEST ON JEDEN NA TYCH KILKUDZIESIĘCIU WIELKIE MI POCIESZENIE." wiec nie pisz, ze wszyscy :o

MOŻE FACECI SA TAK ZAPROGRAMOWANI MAJA WYŁACZONY WYRZUTY SUMIENIA W TYM TEMACIE. JA BYM NIEPOTRAFIŁA ZDRADZIC MOJEGO FACETA MIMO IŻ CZASAMI SPOTYKAM TAKICH ŻE WARTO BYŁOBY ZGRZESZYĆ. ALE NIEPOTRAFILABYM ZA BARDZO GO KOCHAM I TU TEZ CHODZI O SZACUNEK DO SAMEJ SIEBIE

Gość xcv
"Zresztą ostatnio przykładny facet majacy narzeczoną zdradził ją ze mną" no wlasnie, do poki istnieja takie dupodajki jak ty, zdrada bedzie istniec. bo okazja czyni zlodzieja.

Przestań krzyczeć :O to, że będziesz pisała drukowanymi literami ani trochę nie sprawi, ze Twoja teoria jest prawdziwa :O

Gość Bofertimuzeusz
Zdradza kazdy facet z dobrymi genami. Bo on musi przekazywac swoje geny dalej. Wiec albo wybierzesz partnera mniej meskiego, albo godzisz sie na zdrady. Cos za cos.

Bofertimuzeusz niezgodze się. to tak jakbyś mówił ze NIE MA MIŁOŚCI. sex nie powinien rządzić nami powinien być dopełnieniem miłosci