Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauren 335

Czy moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość lauren 335

Hej! Mam problem. Mam nadzieje, ze ktoras z Was to przeczyta i mi pomoze. Otoz prawie dwa miesiace temu zaczelam brac tabletki o nazwie Syndi35, koncze drugi blister. 10 dni temu, gdy kochalam sie ze swoim facetem, on doszedl we mnie.Okres powinnam dostac za jakies 8 dni. Poki co czuje sie normalnie, ale nie wiem, czy moge byc w pelni spokojna, tym bardziej, ze jezeli chodzi o te sprawy to jestem okropna panikara. Nie jestem jeszcze gotowa na dzidziusia. Prosze o pomoc... Czy ktoras z Was byla w takiej sytuacji? Czy tabletki a wytrysk w pochwie to powod do panikowania? Pozdrawiam

nie jest ok o ile bierzesz tabletki regularnie i robisz 7 dniowe przerwy , nie wymiotowalas ani nie mialas biegunki przed stosunkiem to wszystko jest ok , nie powinnas sie martwic w koncu tabletki po to sa zeby nie miec tego stresu ;) pozdrowionka

Gość o ja nie mogę noo
A ulotkę od tabletek czytałaś? A jak myślisz po co kobiety biorą tabletki antykoncepcyjne? Syndi 35 też tak działa, przeczytaj ulotkę, nawet nie wiesz co łykasz.

Gość lauren 335
Czytalam ulotke wiele razy. Wiem,co biore...gdybym nie wiedziala, to byl nie kupila. Slyszalam, ze nawet tabletki sa czasem zawodne. Stad moje obawy I bralam je regularnie.

Gość gość
ucdz4VJI7udzLCdSxHJQ0PT9